1900.X.28. FTC II. – BAK II. 1:1 (edzőmérkőzés)

Budapesti Atlétikai Klub II.—Ferenczvárosi Torna-Club II. 1:1 eldöntetlen.

A Ferencvárosi Torna-Klub vasárnap délután 3 órakor mérkőzik soroksári-uti football-pályáján a Budapesti Atlétikai Klub football-csapatával.

(Budapesti Hí­rlap)

Budapest, okt. 28.

Múlt hó 28-án a B. A. K. II. csapata mérkőzött a Ferenczvárosi T. C. II. csapatával, a mely alkalommal a két csapat legénysége egyforma erősnek bizonyult, a mit az elért eredmény is mutat. B. A. K. választ kaput és Ferenczvárosi T. C. kezdi a támadást, de B. A. K. a labdát átveszi és gyors iramban közeledik a kapu felé, rövid nyolcz percznyi küzdelem után Pick Pál védhetlenül küldi a labdát a Ferenczvárosi T. C. kapujába. Felállás után a Ferenczvárosi T. C. hevesen támad és Malaky röviddel ezután megszerzi csapatának a kiegyenlí­tő goalt és í­gy maradt az első félidő végéig. Második félidőben egyik fél sem bí­rta a másikat legyőzni. A játék hol az egyik, hol a másik kapu előtt folyt és mindkét csapat játékosai önfeláldozó játékának köszönhető, hogy eldöntetlen maradt a match. A ferenczvárosi T. C.-ból kiváltak Malaky, Taffel kapus, Békés A., Cigoj, Nagy; a B. A. K. részéről Pick Pál, Heller, Hoffmann kapus, Lukács, Hajós. A bí­rói tisztet Békés R. végezte közmegelégedésre.

(Sport-Világ)

A Budapesti Atlétikai Klub II. csapatja vasárnap délután tartotta a Ferencvárosi Torna-Klub II. csapatával football-mérkőzését, mely 1:1 aránynyal végződött. Kiváltak a F. T. K.-ból Malaky, Taffel, Maros, Horn, Cigoj, a B. A. K.-ból Pick P., Hajós, Heller, Lukács és Hoffmann. Bí­ró Békés R., a F. T. K. tagja volt.

(Budapesti Hí­rlap)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

OLDALAK
BL-PlayOff: 09.23. 21:00, M4Sport
5. ford.: 09.26. 17:00, M4Sport
BL-PlayOff: 09.29. 21:00, M4Sport
Novák Dezső
25 ÉVES A BL-SIKER
FOTELSZURKOLÓ