1900.X.28. FTC II. – BAK II. 1:1 (edzőmérkőzés)

Budapesti Atlétikai Klub II.—Ferenczvárosi Torna-Club II. 1:1 eldöntetlen.

A Ferencvárosi Torna-Klub vasárnap délután 3 órakor mérkőzik soroksári-uti football-pályáján a Budapesti Atlétikai Klub football-csapatával.

(Budapesti Hírlap)

Budapest, okt. 28.

Múlt hó 28-án a B. A. K. II. csapata mérkőzött a Ferenczvárosi T. C. II. csapatával, a mely alkalommal a két csapat legénysége egyforma erősnek bizonyult, a mit az elért eredmény is mutat. B. A. K. választ kaput és Ferenczvárosi T. C. kezdi a támadást, de B. A. K. a labdát átveszi és gyors iramban közeledik a kapu felé, rövid nyolcz percznyi küzdelem után Pick Pál védhetlenül küldi a labdát a Ferenczvárosi T. C. kapujába. Felállás után a Ferenczvárosi T. C. hevesen támad és Malaky röviddel ezután megszerzi csapatának a kiegyenlítő goalt és így maradt az első félidő végéig. Második félidőben egyik fél sem bírta a másikat legyőzni. A játék hol az egyik, hol a másik kapu előtt folyt és mindkét csapat játékosai önfeláldozó játékának köszönhető, hogy eldöntetlen maradt a match. A ferenczvárosi T. C.-ból kiváltak Malaky, Taffel kapus, Békés A., Cigoj, Nagy; a B. A. K. részéről Pick Pál, Heller, Hoffmann kapus, Lukács, Hajós. A bírói tisztet Békés R. végezte közmegelégedésre.

(Sport-Világ)

A Budapesti Atlétikai Klub II. csapatja vasárnap délután tartotta a Ferencvárosi Torna-Klub II. csapatával football-mérkőzését, mely 1:1 aránynyal végződött. Kiváltak a F. T. K.-ból Malaky, Taffel, Maros, Horn, Cigoj, a B. A. K.-ból Pick P., Hajós, Heller, Lukács és Hoffmann. Bíró Békés R., a F. T. K. tagja volt.

(Budapesti Hírlap)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
EL-csoportkör 2019
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
HOST