1901.III.3. BEAC – FTC II. 6:2

A »Budapesti Egyetemi Athletikai Club« I. 6:2 győz a »Ferenczvárosi Torna-Club« II. ellen.

Bpest, márczius 3.

Bár training-jellegével birt e mérkőzés, minden esetre érdemes a megemlí­tésre. Érdemes, mert egy hatalmas főiskolai athletikai egyletnek legelső football-mérkőzéséről van szó. De érdekes különösen azért, mert e csapat első szereplésekor már győzelmet aratott: 6:2 goal aránynyal megverte a F. T. C. II. csapatait, mely legjobb második csapataink közé tartozik. Különösen feltűnő jelenség volt az, hogy e kezdő csapat oly szép összjátékot mutatott, hogy úgyszólván állandóan hatalmában tartotta a nála rutinosabb ellencsapatot. E körülmények arra engednek következtetni, hogy a B. E. A. C. csapata hamarosan előkelő helyet fog magának kiví­vni football csapataink között. Biró Malaky Mihály (F. T. C.) volt.

(Sport-Világ)

Vasárnap délelőtt állott ki a Budapesti Egyetemi Atlétikai Klub football- csapata először nyilvánosság elé. A Ferencvárosi Torna-Klub II. csapatával állott szemközt, a melyet 6:2 arányban legyőzött.

(Budapesti Hí­rlap)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ