1901.XI.24. FTC II.- 33 FC II. 2:0

Ferenczvárosi Torna-Club II. A. 2:0 győz a »33« Football-Clubja II. ellen.
Ferenczvárosi Torna-Club II. B. 4:2 győz a »Törekvés« Sport-Egyesület I. ellen.


A Ferencvárosi Torna-Klub II. csapatának vasárnap két mérkőzése lesz a soroksári-uti pályán. — Délelőtt tiz órakor a II. A) csapat tartja mérkőzését a 33 Footbal-Klub II. csapatával, melyen október 31-én 4:2 eredménynyel győztek. — Délután harmadfél órakor pedig a II. B) csapat a Törekvés Sport-Egyesület I. csapatával fog játszani. Belépő-dij 40 fillér.

(Budapesti Hírlap, Pesti Hírlap, Pesti Napló)

1901. november 24.

Október hó 31-én mérkőzött e két csapat első ízben s akkor 4:2 eredménynyel a F . T . C. győzött. A »33« F. C. e vereséget vissza akarván adni, újabb mérkőzésre provokálta a Ferenczvárosiakat, azonban megint ő lett a legyőzött. A Ferenczvárosiak, igaz, hogy csak 9 ember ellen játszottak, nagy fölényt mutattak folytonos támadásaikban, hogy nagyobb eredményt nem értek el, az részint annak tulajdonítható, hogy a »33« F. C. ügyes taktikával vagy teljesen a védelemre adta magát, vagy ha lehetett, offsidere játszatta a F. T . C. csatárait.

Biró: Kiss Gyula (M. U . E .) volt.

*

A F. T. C. II. csapatának e szép győzelme azt mutatja, hogy a F. T. C. első csapatán kívül is jó anyaggal rendelkezik. A »Törekvés« ma is szép egyéni, de hiányos összjátékot produkált. Kitartó, fürge csapat, csak taktikája nincs. A Ferenczvárosiak csapata a II. és III. csapat azon embereiből volt összeválogatva, kik délelőtt a 33-asok ellen nem játszottak , a két back szerepét azonban — a Törekvés kívánságára — két I. csapatbeli játékos: Svarc és Horn töltötték be, ezzel a Ferenczvárosiak védelme erősebb lett, mint a 33-asok elleni. Az első félidő 0:0 volt, a második félidőben folyton vezetve, 4:2 győzött a F. T . C.

A bírói tisztet mindkét csapat teljes megelégedésére Horváth F. (F. T . C.) látta el.

(Sport-Világ)

Vasárnap két mérkőzése volt a Ferencvárosi Torna-Klubnak. Délelőtt a II. a) csapata játszott a „33“ football-Klub II-ik csapatával. Győztes újra a Ferencvárosi Torna-Klub csapata lett 2:0 eredménynyel. Délután pedig a II. B) csapata játszott a Törekvés Sport-Egyesület I. csapatával, melyet a múlt vasárnap a Ferencvárosi Torna-Klub I. csapata 6:1 aránynyal győzött le. A Törekvés ez alkalommal a II. csapattól is vereséget szenvedett 4 goallal 2 ellen; igy a Ferencvárosi Torna-Klub II. csapata megőrizte veretlenségét az őszi szezonban.

(Budapesti Hírlap)

Vasárnapi mérkőzések. Vasárnap két mérkőzése volt a Ferencvárosi Torna Clubnak. Délelőtt a II. A) csapata játszotta le revanche-mérkőzését a „33“ Football Clubja II. csapata ellen. Győztes újra a F. T. C. lett 2:0 eredménynyel. Délután pedig a II. B) csapat játszott a Törekvés Sport Egyesület I. csapata ellen, melyet múlt vasárnap a F. T. C. I. csapata 6:1 arányban győzött le. A „Törekvés“ ez alkalommal a II. B) csapattól is vereséget szenvedett 4 goallal 2 ellenében; igy a F. T. C. II. csapata megőrizte veretlenségét az őszi saisonban.

(Pesti Hírlap)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: 05.31. 21:05 PFLA-FTC (M4Sport)
Következik: 06.07. 21:05 FTC-DVTK (TV:M4Sport)
Következik: 06.10. 21:05 Paks–FTC (Tv: M4Sport)
EL-csoportkör 2019
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
HOST