1902.IV.6. FTC II. – III. ker. TVE 2:4

Ferenczvárosi Torna-Club III. 3:0 győz a Budapesti III ker. Torna- és Ví­vó-Egyesület II. ellen.
Budapesti III. ker. Torna és Ví­vó-Egyesület I. 4:2 győz a Ferenczvárosi II. ellen.

Április 6-án.

A Rákos-Szent-Mihályiak visszalépése folytán, köztük és a III. kerületiek között kiirt II. oszt. bajnoki mérkőzés elmaradt. E helyett két match is volt a III. kerületiek pályáján.

Délután 1/2 3-kor kezdődött a Ferenczvárosi III. és a III. kerületi II. csapatok mérkőzése. A Ferenczvárosiak az első félidőben 2, a másik fél időben 1 goalt rúgtak. Mindkét csapat nagy igyekezettel dolgozott s remélhető, hogy soraikból idővel jó játékosok kerülnek ki.

Mindjárt ezután a Ferenczvárosi II. és a III. kerületi I. csapat mérkőzött. A match mindvégig igen érdekes és változatos volt. Senki sem remélte a III. kerületiek győzelmét s í­gy annál nagyobb volt a meglepetés, midőn kezdet után alig két perczre már benn volt a labda a Ferenczvárosiak kapujában. A III. kerületiek ügyes csatársora, daczára az ellenfél kemény védekezésének, az első félidőben még egy goalt, a második félidőben szintén két goalt rúgott. A Ferenczvárosiak a félidők utolsó perczében adtak vissza egy-egy goalt.

(Sport-Világ)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
10.24.19:30, m4sport
10.28. 21:00, m4sport
10.31. 19:30, m4sport
11.04. 21:00, m4sport
11.08. 17:00, m4sport
Novák Dezső
Tárhelyszolgáltatónk
25 ÉVES A BL-SIKER
FOTELSZURKOLÓ