1991.XII.4. Mexikó – Magyarország 3:0

Vereséggel kezdte közép-amerikai túráját a magyar labdarugó válogatott: magyar idő szerint csütörtök hajnalban, Leónban gólnélküli első félidő után 3:0-ra kikapott Mexikótól.

MEXIKÓ – MAGYARORSZÁG 3:0 (0:0)
León, 35 ezer néző,

Mexikó:

Magyarország: Brockhauser – Váczi – Simon, Urbán – Nagy (Zombori), Pisont (Illés), Lipcsei, Keller – Bognár – Balog T. (Orosz), Eszenyi (Hámori)

Gól: Valdez (53. perc), Garcia (72.), De la Torre (80.- 11-esből)

A leóni vereséget követően Czékus Lajos, az MLSZ főtitkárhelyettese telefonon beszélt Sárosi Ferenccel, az NB I-es Liga elnökével, aki a közép-amerikai túrán a magyar küldöttség vezetője.

Czékus Lajos “tolmácsolásában”, Sárosi Ferenc véleménye, rövid összefoglalója a mexikóiak elleni összecsapásról: körülbelül egy órán keresztül helytállt Glázer Róbert megbí­zott szövetségi kapitány csapata. Akkor – a pontos időpontot nem jegyezte fel Sárosi Ferenc – jött az első hazai gól. Méghozzá furcsa körülmények között: egy kapura küldött labdát a gólvonal előtt fekvő hazai játékos továbbí­totta a magyar hálóba. Sárosi szerint nyilvánvalóan – lesről. Ezt követően 3 méteres lesről esett a második mexikói találat is, majd a lefújás előtt kevéssel, 11-esből biztosí­totta be jelentős különbségű győzelmét a hazai válogatott (3:0).

Ami friss információ és felettébb érdekes hí­r: Sárosi Ferenc további tárgyalásokat folytatott az egész túrát szervező menedzserrel. A Honduras és Guatemala elleni tervezett összecsapások az időpontok körüli egyet nem értés miatt elmaradnak… A magyar labdarúgó-válogatott vasárnap – San Salvadorban – Salvador nemzeti együttese ellen játszik, majd hazaindul. Várhatóan 11-én érkeznek haza a futballisták, bár a visszaútra a repülőjegyeket eddig még nem szerezték be.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
09.26. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 09.30. 21:00 M4 Sport
10.03. 17:00 m4 Sport
10.16. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 10.19. 16:30 M4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ