2004 – Huszti Sopronból, majd a Fradiból is góllal köszön be

Egy hozzászólás a(z) 11111010100ejegyzéshez

  • Budapest, 2004. március 24., szerda (MTI) -- Szokolai László szövetségi edző vezetésével csütörtökön utazik Spanyolországba a magyar U17-es labdarúgó-válogatott, amely a házigazdák mellett Oroszországgal és Csehországgal találkozik az Európa-bajnokság selejtezőjében.

    Az együttes tavaly hazai pályán harmadik lett az előkvalifikációs tornán, s legjobb csoportharmadikként jutott tovább.

    A fiatalokat irányí­tó korábbi válogatott labdarúgó az esélyekről visszafogottan fogalmazott az MLSZ internetes honlapján:

    -- Nagyon nehéz csoportba kerültünk, hiszen nincsen egyszerű ellenfél. Ennek ellenére jó eredménnyel szeretnénk hazatérni.

    A 28 válogatottat érintő selejtezőben a csapatokat hét négyfős csoportba osztották, s a minitornák győztesei csatlakoznak a házigazda Franciaországhoz. Az Eb-re május 4. és 15. között kerül sor.

    Érdekesség, hogy az U19-es sorozatban ugyaní­gy csoportharmadikként jutott a második körbe a magyar együttes. Varga István szövetségi edző gárdáját Spanyolországgal, Hollandiával és Litvániával sorsolták egy kvartettbe. A minitornát május 20. és 24. között bonyolí­tják le.

    A magyarok mérkőzései Spanyolországban:

    március 27., szombat: Oroszország, Los Barrios, 11 ó,
    március 29., hétfő: Csehország, Algeciras, 17:30 ó
    március 31., szerda: Spanyolország, Los Barrios, 17 ó

    A magyar U17-es keret:

    kapusok: Hegedűs (MTK), Totka (Újpest FC)

    mezőnyjátékosok: Szőke (Újpest FC), Baranyai (Budapesti Vasas), Ludányi (Ferencváros), Hibó (Újpest FC), Hrepka (Újpest FC), Bartha (Ferencváros), Kovács (Ferencváros), Vass (Ferencváros), Fitos (Ferencváros), Heffler (Dunaferr), Völgyi (Szeged FC), Borsi (Lombard FC Haladás), Ludánszki (Debreceni VSC), Rezes (Debreceni VSC), Simon (Nyí­rSuli), Tőzsér (MTK Budapest)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ