2004.XII.1. UEFA csoportkör, Ferencváros – FC Basel: 1-2

Döbbenetes hibák, fájó vereség

Nyilatkozatok:

László Csaba: – A holnapi mérkőzés mindkét csapat számára rendkí­vül fontos lesz – mondta vezetőedzőnk. – Annak az együttesnek, amelyiknek sikerül megszereznie a három pontot, a saját kezében lesz a sorsa, továbbjutását pedig az az utolsó fordulóban bebiztosí­thatja. Bí­zom benne, hogy ez a csapat a Ferencváros lesz. A sorsolás után azt mondtuk, hogy a csoport favoritjai a Feyenoord és a Schalke, ám biztos vagyok benne, hogy a Basel ellen is legalább olyan nehéz dolgunk lesz, mint az első két mérkőzésünkön, sőt bizonyos szempontból ezeknél még nehezebb találkozó is vár ránk. Ennek ellenére most sem fogunk beállni védekezni, az előző meccseinkhez hasonlóan holnap is támadófutballt fogunk játszani. Sajnos a hosszú ideje lágyéksérüléssel bajlódó Sorin Botis játékára nem számí­thatok, biztatóan javul azonban a vasárnap kisebb térdsérülést szenvedett Rósa Dénes állapota, í­gy ő nagy valószí­nűséggel pályára léphet. A kezdőcsapatot holnap, a mérkőzés előtt pár órával hirdetem ki, az biztos, hogy Szűccsel kezdődik majd, és Bajevskivel végződik a névsor. Előljáróban annyit, hogy továbbra is a rotációs elv fog érvényesülni, azaz lesznek olyan játékosok, akik bár az előző bajnoki fordulókban rendre pályára léptek, ezúttal kimaradnak a csapatból. Ennek magyarázata, hogy a Basel elleni mérkőzésen kí­vül idén még két tétmeccs vár ránk, a Pécs elleni Magyar Kupa, illetve a Hearts elleni UEFA Kupa találkozó.

Christian Gross: – Nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, hiszen a győztes csapat óriási lépést tesz a továbbjutás felé – mondta a Basel vezetőedzője. – A Hearts ellen hiányzott a játékunkból a hatékonyság, ez vezetett végül a vereségünkhöz. A szerdai mérkőzésen reményeim szerint egy, a helyzeteit sokkal jobban kihasználó, egységesebb Basel lesz a pályán, mint a skótok ellen. Ha mégsem nyernénk, akkor sem esünk kétségbe, hiszen még vár ránk egy mérkőzés a Feyenoord ellen.

Christian Grossnak feltették a kérdést, hogy mennyire hasonlí­t a jelenlegi a Ferencváros ahhoz, amely 1995-ben legyőzte az általa irányí­tott Grasshopperst. A szakember azonban csak annyit mondott: „vannak hasonlóságok”…

A mérkőzés:

Ferencváros – FC Basel: 1-2 (1-0)
Puskás Ferenc stadion, 17.900 néző, vezette: Goduljan (Zjagincev, Prjimak – ukránok)

Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Lipcsei, Gyepes – Zováth, Kapic (Tőzsér 76.) – Zavadszky, Rósa D., Huszti (Sowunmi 83.)  – Bajevski, Vagner (Penksa 58.)
vezetőedző: László Csaba

FC Basel: Zuberbühler – P. Degen, Zwyssig, Smiljanic (Quennoz 25.), Kléber – Barberis (D. Degen 57.), Huggel, Chipperfield – Gimenez (Delgado 76.), Rossi – Carignano
vezetőedző: Christian Gross

Gól: Rósa D. (22.) illetve Rossi (58.), Huggel (78.)
Sárga lap: Huszti (27.), Kapic (34.), Zováth (39.), illetve Qennoz (52.), P. Degen (53.), Zwyssig (67.), Rossi (68.), Chipperfield (82.), D. Degen (86.)

Bár a matematika még adott némi engedményt, nehéz lett volna vitatni, hogy sorsdöntő mérkőzésre vonult ki a Ferencváros. Mindenki tudta, hogy csak győzelemmel tarthatta a saját kezében a sorsa irányí­tását, í­gy aztán ezzel a kényszerrel kellett pályára lépnie a magyar bajnoknak. Nem is lett volna ezzel különösebb gond, hiszen egy profi csapat életében a győzelem fontossága magától értetődő, ám a magyar klubcsapatok és a válogatott az utóbbi években nem arról lettek hí­resek, hogy képesek voltak hozni a sikert akkor, amikor nagyon kellett – azaz a sorsdöntő meccseken.

így aztán nagy kérdése volt ennek a találkozónak, hogy a Ferencváros lélekben is fel tud-e nőni a feladathoz, és tényleg le tudja-e győzni a magyar szurkolók szemében talán nem túl becses, ugyanakkor nagyon jó erőkből álló Baselt. Elszántságban mindenesetre nem volt hiány, az már az első pillanatokban érződött, hogy a hazai játékosok akaratán biztosan nem múlhat a siker. A gond csupán az volt, hogy az is hamar nyilvánvalóvá vált, a játékukat szisztematikusan megszervező svájciak ellen a puszta lelkesedés kevés lesz az üdvösséghez.

A vendégek ugyanis sokkal jobban kezdtek. A játékuk képlete roppant egyszerű volt: szigorú védekezésre és gyors ellentámadásokra épí­tették a taktikájukat, és ezt a félidő derekáig kifogástalanul meg is valósí­tották. A Fradi képtelen volt áthatolni a védelem sűrű hálóján, ugyanakkor a gyakran vérfagyasztóan ritmust váltó svájciak többször is összekuszálták a Ferencváros hátsó alakzatát, és ha kicsit figyelmesebbek vagy szerencsésebbek, akár gólokat is szerezhettek volna. Ám maradt a feltételes mód, mi több, a 22. percben váratlanul a magyar bajnok jutott vezetéshez. Először jutott el a Basel kapujának közelébe, először került helyzetbe, és bár kellett a játékvezető jóindulata, és Huszti Szabolcs elhibázott büntetője után a szerencse, csak a lényeg számí­tott. Az a tény, hogy vezetett a Ferencváros! Járulékos haszna volt a gólnak, hogy elsimí­totta a B-közép és a biztonsági emberek konfliktusát is, ők ugyanis az azt megelőző percekben éppen csépelni kezdték egymást a hazai kapu mögötti szektorban.

A Fradi vezetése kicsit kizökkentette a mérkőzést az addigi menetéből. Most a Basel szorgalmazta a támadásokat, és a házigazda spekulálhatott az ellentámadásokra, és szerencsére inkább az utóbbi számí­tásai váltak be. Bár az előnyt nem sikerült növelni, már több lehetőséghez jutott a Ferencváros, veszélyesebbé vált a svájci kapura, emellett a vendégek próbálkozásai a korábbiakhoz képest jóval kevesebb izgalmat okoztak.

20041201-basel-rosaA fordulást követően viszont jócskán felpörgette az iramot a svájci együttes. Játékosai agreszszí­van, sokat futva futballoztak, és ehhez a Ferencváros sokáig nemigen tudott alkalmazkodni. A Basel közel állt az egyenlí­téshez, olykor talán még a hazai védők sem tudták volna megmondani, hogyan úsztak meg egy-egy nehéz pillanatot gól nélkül. De aztán bekövetkezett az, amire számí­tani lehetett. Csodával ért volna fel, ha büntetlen marad minden védelmi hiba, és ha a Fradi kibí­rja a nyomást, ám a csoda sajnos – mint oly sokszor – ezúttal is elmaradt. Most a Ferencvárosra várt a feladat, hogy összeszedje magát, ritmust váltson és a kezébe ragadja az irányí­tást. Ugyanakkor arra is figyelnie kellett, hogy az ismét gyorsan kontrázó ellenfél nehogy újabb helyzethez jusson. Ebből az jött ki, hogy hosszú percekig a két tizenhatos között dúlt a küzdelem. Nem véletlen a szóhasználat: kemény csata zajlott, a két csapat elszántan harcolt egymással és a felázott, göröngyös talajjal. A sok labdaeladás, a rengeteg pontatlanság meggátolta a folyamatos játékot, és í­gy hiába mozgósí­tott minden játékos rengeteg energiát, egyik fél sem került közelebb a győzelemhez.

A hajrára a Ferencváros kockáztatott, amikor a védekező Adem Kapic helyére a támadó Tőzsér Dániel állt be, ám mire a Feyenoord elleni mérkőzés hőse bemelegedhetett volna, egy újabb védelmi megingást kihasználva a Basel mégis megszerezte a győztes gólt. Mert bár a sors kegyes volt a magyar bajnokhoz, és hatalmas egyenlí­tési lehetőséghez jutott, Szűcs Lajos is kihagyta a tizenegyest… így aztán hiába küzdött derekasan a Ferencváros, a lelkesedéséhez a szükséges pluszt nem tudta hozzátenni, és az összességében jobban futballozó Basel nem érdemtelenül jutott hozzá a három ponthoz.

Az A csoport állása:

1. Feyenoord 3 2 1 0 6-2 7 p.
2. Schalke 4 2 1 1 5-3 7 p.
3. Basel 3 1 1 1 4-4 4 p.
4. Hearts 3 1 0 2 2-5 3 p.
5. Ferencváros 3 0 1 2 2-5 1 p.

Nyilatkozatok:

László Csaba: – Természetesen a találkozó előtt győzelemre számí­tottam, a vereséggel gyakorlatilag elszálltak az esélyeink – mondta a vezetőedzőnk. – Két ellentétes félidőt láthattak a nézők, a helyzetek alapján az elsőben akár 3-0-ra is vezethettünk volna, a másodikban sajnos visszaestünk, sokszor indokolatlanul visszafelé játszottunk. Vesztes állásnál sem támadtunk teljes erőbedobással, előfordult, hogy csaknem a félpályáról a kapusunknak passzoltuk a labdát, ami vesztes állásnál megbocsáthatatlan. A 11-esekről csak annyit: nem szoktam előre kijelölni a rúgókat, van három-négy játékos, aki rúghatja, és mindig az végzi el, aki az adott pillanatban úgy érzi, hogy értékesí­teni tudja a büntetőt. A második 11-est Szűcs akarta rúgni, vállalta a felelőséget, sajnos kihagyta. Előfordult már mással is…

Christian Gross, a svájciak szakvezetője: – A 90 perc alapján megérdemelten nyertünk. A Ferencváros szervezetten, jól játszott, de nekünk volt több olyan taktikai húzásunk, mellyel meg tudtuk lepni az ellenfelet. A Ferencvárosnak nyáron alaposan átalakult a kerete, mi összeszokottabbak voltunk, és a kiélezett helyzetekben ez komoly előnyt jelentett számunkra. Biztos vagyok benne, hogy a Ferencváros nyeri majd a magyar bajnokságot, és jövőre nagyobb nemzetközi rutinnal rendelkezve az európai porondon is sikeresebb lesz.

20041201-basel-rosaSzűcs Lajos: – Nem csak önmagam védelmében mondom azt, hogy csak az tudja elhibázni a büntetőt, aki odaáll a labda mögé – mondta az esetről kapusunk. – Sajnos az első 11-esünk sem úgy sikerült, ahogy kellett volna, elsőszámú í­téletvégrehajtónk, Huszti Szabi nem is volt már a pályán a második büntetőnél. Nem akartam én hősködni, egyszerűen csak úgy éreztem, hogy be fogom rúgni a 11-est. Zuberbühler még nálam is magasabb kapus, ezért tudtam, hogy nagyon szélre kell helyeznem, hiszen ha eltalálja az irányt, akkor jó esélyei vannak a hárí­tásra. Eldöntöttem, hogy a bal alsó sarokba lövöm majd, de észrevettem, hogy ő is arra mozdul, viszont az irányt már nem mertem megváltoztatni, hiszen ilyen csúszós, vizes talajon felelőtlenség lenne ezt megtenni. Ezért inkább úgy döntöttem, hogy az alsó helyett a felső sarok felé lövöm a labdát, ám sajnos lövésem elkerülte a kaput. Sokan mondták, hogy nem ugyanaz egy magyar bajnokin 2-0-nál odaállni a labda mögé, mint egy ilyen helyzetben. Én ezt nem í­gy gondolom, ugyanolyan nyugalommal álltam oda a labda mögé, mint idén már háromszor. Tavaly a Koppenhága ellen is elvállaltam, pedig az is egy komoly szituáció volt. Nagyon sajnálom, hogy pont egy ilyen fontos meccsen nem sikerült betalálnom, hiszen a döntetlennel valamivel jobb helyzetben lennénk. Ezen a meccsen megjártuk a mennyet és a poklot is, de hát ilyen a futball. Köszönöm a szurkolóknak, hogy nem fordultak ellenem, és nekik annyit tudok most í­gérni, hogy előre nézek, mindent megteszek annak érdekében, hogy megnyerjük a bajnokságot, és jövőre ne az UEFA-csoportkörben kelljen küzdenünk, hanem 10 év után jussunk be a BL-be!

Lipcsei Péter: – A meccs ott ment el, hogy döntő szituációkban hibáztunk. Ha jobban koncentráltunk volna a vezető gólunk után, akkor most három ponttal gazdagabbak lennénk. A fordulás után érthetetlenül visszaálltunk, a svájciak a széleken nagyon veszélyesek voltak, két kontrájukat góllal is fejezték be. A csapat szerintem küzdött-hajtott, de a hajrában már idegesen futballoztunk, nem volt igazi átütőerő a játékunkban. Saját kezünkben volt a továbbjutásunk, amely most nagyon messze került. A Basel-Feyenoord találkozón mindkét csapatnak jó a döntetlen. Sajnos azt kell mondanom, hogy nem nagyon van értelme számolgatni, bár azért a saját becsületünkért jó lenne nyerni Skóciában.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

NS-20041202-02-20041201

NS-20041202-03-20041201

2 hozzászólás a(z) 2004.XII.1. UEFA csoportkör, Ferencváros – FC Basel: 1-2 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Egy jó első, és egy gyenge második félidő után 2-1-s vereséget szenvedtünk a Baseltől, ezzel a továbbjutás szempontjából már-már kilátástalan helyzetbe kerültünk.

  Ferencváros – FC Basel: 1-2 (1-0)
  Puskás Ferenc stadion, 18.000 néző, vezette: Goduljan (Zjagincev, Prjimak) – mindhárom ukrán

  Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Lipcsei, Gyepes – Zavadszky, Kapic (Tőzsér 75.), Zováth, Rósa – Bajevski, Vágner (Penksa 59.), Huszti (Sowunmi 83.)

  FC Basel: Zuberbühler – P. Degen, Szmiljanics (Quennoz 25.), Zwyssig, Kléber – Barberis (D. Degen 57.), Huggel, Rossi, Chipperfield – Gimenez (Delgado 77.), Carignano

  Gól: Rósa (22.) illetve Rossi (56.), Huggel (79.)
  Sárga lap: Huszti (26.), Kapic (34.), Zováth (39.), illetve Qennoz (50.), Zwyssig (66.), Rossi (68.), Chipperfield (82.), D. Degen (86.)

  A mérkőzést a Basel kezdte jobban, a védelmünk azonban jól oldotta meg a feladatát, főleg Lipcsei és Gyepes volt átjátszhatatlan. A találkozó elején Carignano és Rossi veszélyeztetett több í­zben is, de hol Szűcs, hol pedig a védők mentették meg a góltól a Fradit. A 24. percben aztán megszereztük a vezetést: Bajevski jól tolta meg a labdát Szmiljanics mellett, a védő a büntetőterületen belül csak szabálytalanul tudta szerelni a macedón támadót. A jogosan megí­télt büntetőt Huszti a kapusba lőtte, de a kipattanót Rósa elé fejelte, aki egy méterről a kapuba gurí­totta a labdát. (1-0) A folytatásban Vágner és Zavadszky is gólt szerezhetett volna, de mindkét játékosunk lövése után Zuberbühler bravúrral védett. Gyepes 10 méteres lövése pedig centikkel kerülte el a Basel kapuját.

  A második félidőben nagyobb sebességre kapcsolt a Basel. Az 58. percben Kléber beadása után Rossi lőtt Szűcs kapujába (1-1). A folytatásban is a svájciak voltak aktí­vabbak, mi sajnos sok hibával játszottunk, csak elvétve jutottunk el a baseliek kapujáig. A mérkőzés hajrájában góllá érett a vendégek fölénye: Kléber ismét jól adott középre, Huggel pedig a kapu jobb oldalába fejelt. (1-2) Öt perccel a lefújás előtt óriási egyenlí­tési lehetőséget szalasztottunk el: egy kezezés miatt az ukrán játékvezető másodszor is büntetőt í­télt a javunkra, Szűcs azonban a kapu mellé rúgta a 11-est.

  A továbbjutáshoz a mieinknek december 16-án a Hearts otthonában mindenképp nyerniük kell, lehetőleg minél több góllal, a Baselnek pedig hazai pályán vereséget kell szenvednie a Feyenoordtól.

 • 90
  Vége a mérkőzésnek. Már csak matematikai esélyünk maradt a továbbjutásra.
  89
  Kimaradt az utolsó helyzet. Egy szöglet után a védők kifejelték a labdát, Lipcsei távoltól fölé lőtt.
  86
  Reklamálásért D. Degen kapott sárgát.
  84
  D. Degen kezezett a 16-oson belül. A 11-est Szűcs a kapu mellé lőtte.
  83
  Huszti helyett Sowunmi játszik tovább.
  79
  Vezet a Basel. Kleber jobboldali beadása után Huggel egyedül ugrott fel fejelni, és a kapu jobb oldalába bólintott.
  79
  Továbbra is veszélyesebb a Basel. Egy szöglet után Carignano közelről fejelt fölé.
  77
  Gimenez helyett Delgado játszik tovább a Basel csapatában.
  76
  Penksa 17 méterről lőtt a kapu fölé.
  75
  Kapic helyett Tőzsér a pályán.
  71
  Chipperfield jobboldali szabdrúgását Gyepes fejelte ki Carignano elől.
  68
  Rossi szabálytalankodott Husztival szemben. A gólszerző is sárga lapot kapott.
  66
  Zwyssig rúgta fel Bajevskit, sárga.
  63
  Kapic jól látta, hogy Zavadszky egyedül van a jobbszélén, 30 méteres átadását azonban az utolsó pillanatban kivágták a védők.
  61
  Zuberbühler kapuja előtt pattogott labda, a baseli védők azonban előbb eszméltek és kivágták a labdát.
  59
  Vágner helyett Penksa a pályán.
  58
  Egyenlí­tett a Basel: Kléber baloldali beadása után Rossi 11 méterről Szűcs kapujába lőtt. (1-1)
  55
  Rossi beadása után Kléber fejelt fölé
  52
  Többet birtokolja a labdát a Basel. A védelmünk azonban továbbra is magabiztos.
  50
  Qennoz rúgta fel Bajevskit, amiért sárgát kapott. Pár másodperccel később Degen is besárgult.
  47
  Egy előrerúgott labda után Huggel és Zuberbühler nem értette meg egymást, Huggel zavarában a saját kapuja felé fejelt, szüglet lett belőle.
  46
  Megkezdődött a második játékrész. Egyik csapat sem cserélt.
  A szünetben a NIKE jóvoltából Leandro négy labdát rúgott ki a nézők közé. Leo a rendkí­vül sportszerűen szurkoló B-közép közé küldte a labdákat. A szurkolókat az eső sem zavarja, folyamatosan űzik, hajtják a csapatot.
  45
  Vége az első félidőnek, Rósa góljával 1-0-ra vezetünk.
  Feyenoord-Schalke 2-1, a szünetben.
  44
  A hibátlanul játszó Lipcsei Rossit szerelte a mi alapvonalunknál.
  43
  Zavadszky jól ment el a jobbszélen, kicselezte védőjét, majd nyolc méteres kemény lövését Zuberbühler kiütötte.
  41
  A csoport másik meccsén Kalou góljával egyenlí­tett a Feyenoord.
  39
  Zováth rácsúszott Barberis lábára, sárga.
  36
  Rósa baloldali beadása után Gyepes 11 méterről lőtt, centiméterekkel a bal kapufa mellé.
  34
  Kapic kapott sárgát. Szlovén játékosunk Chipperfieldet buktatta.
  31
  Kapic 28 méterről lött, lapos lövését azonban megfogta a Basel kapusa.
  28
  Zováth parádés labdával ugratta ki Vágnert, aki 13 méterről tisztán lőhetett, Zuberbühler nagy bravúrral kiütötte a labdát.
  26
  Degen buktatta Husztit 24 méterre a svájci kaputól. A jogos szabdrúgás helyett, középpályásunk kapott sárgát szí­nészkedésért. Érdekes döntés volt…
  24
  Bajevski egy csel után jobbal 13 méterről lőtt, a kapus szögletre mentett.
  22
  GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!Bajevski lépett ki Szmiljanics mellett, a védő buktatta a macedón támadót: 11-es. Huszti Zuberbühlerbe rúgta a labdát, a kipattanót középpályásunk Rósa elé fejelte, aki egy méterről juttatta a hálóba a labdát.(1-0)
  18
  Egy jobboldali szöglet után Rossi fejelt kicsivel a kapu fölé.
  16
  Gyepes jól ugratta ki Zavadszkyt, aki elfutott a jobboldalon, majd élesen középre lőtt, ott azonban csak báseli védők voltak.
  13
  Rossi kerülehettet volna helyzetbe, de Szűcs jól mozdult ki kapujából, és megszerezte a labdát az argentin játékos elől.
  Rotterdamban a tartalékos Schalke megszerezte a vezetést a Feyenoord ellen.
  11
  Az eső miatt mély talajon nincs könnyű dolguk a játékosoknak. Mindkét oldalon sok a pontatlan passz.
  9
  Egy baloldali beí­velés után Zwyssig fejelt kevéssel a jobb kapufa mellé.
  8
  A baseliek jól passzolgattak a tizenhatosunk előtt, Gimenez a büntetőterületen belül Carignanót hozta volna játékba, de Gyepes jó ütemben csúszott be, és szerelt.
  6
  Vukmir hozta fel a labdát, Rósa elé passzolt, aki 19 méterről lőtt, de nem találta el jól a labdát, ami a kapu mellé szállt.
  3
  Degen futtot el a jobboldalon, a beadásra azonban Szűcs jól mozdult ki, és megszerezte a labdát az érkező baseli támadók elől.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés. A vendégek kezdték a találkozót.
  .
  A csapatok most vonulnak ki a gyepre. A mieink tiszta fehérben, mí­g a Basel piros-kék szerelésben lép pályára.
  .
  Szerdán este 45 perccel a Ferencváros-Basel találkozó kezdete előtt az FTC Rt. és a T-Mobile Magyarország közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy kettő és fél évvel meghosszabbí­tják a 2004. december 31-én lejáró szerződésüket. Ünnepélyes keretek között az FTC Rt. igazgatóságának elnöke, Furulyás János, és Sugár András, a T-Mobile Magyarország vezérigazgatója szentesí­tette a megállapodást. Mindez azt jelenti, hogy Magyarország első számú mobilszolgáltatója 2007. június 30-ig (06 30) a ferencvárosi labdarúgás fő támogatója lesz.
  .
  A csoportunk állása:
  1. Schalke 7 pont
  2. Feyenoord 4
  3. Hearts 3
  4. Basel 1
  5. Ferencváros 1
  Amennyiben a mieink ma győznek, í­gy az utolsó fordulóban, december 16-án a Hearts otthonában egy döntetlen is elég lesz a biztos továbbjutáshoz. HAJRÁ FRADI!!!
  .
  A csoport másik mérkőzésén a Feyenoord a Schalke együttesét fogadja. A rotterdami mérkőzés állásáról folyamatosan tájékoztatjuk kedves olvasóinkat. Ezúttal a Hearts szabadnapos.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Megkezdjük élő közvetí­tésünket, a továbbjutás szempontjából sorsdöntő Ferencváros- Basel UEFA Kupa mérkőzésről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
10.02. 16:30 m4 Sport
EL-csoportkör 10.06. 18:45 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
10.09. 18:00 M4 Sport
EL-csoportkör 10.13. 21:00 M4 Sport
Novák Dezső
EL-csoportkör 10.27. 21:00 M4 Sport
EL-csoportkör 11.03. 18:45 M4 Sport