2012.VIII.17. NB II, Nyí­regyháza – Ferencváros II.: 1-0

Egy hozzászólás a(z) 11111011100ejegyzéshez

  • Tisztelt szurkolòtí rsak

    Két nappal ezelôtt a DUNA-TV közvetìtette a „Fradika“ Szpari elleni mérkôzését.

    Nem igen akad alkalom külföldön megnézni, mit mûvelnek az ifik, azonban egy pí r tehetség mégis feltünt. Ez tetszett.

    Ami nem tetszett az a szpiker hozzí szòlí sai voltak, melyeket egy kicsit – zöld-fehér szempontbòl – sértônek talí ltam. Olyan kérdések, hogy a Fradi ifijei méltòk-e a zöld-fehér meccset felhùzni, arròl ne tessék egy szpikernek itélkednie. Ez nem illik. Ez a Fradi ügye legyen.

    Feltûnt, hogy a Fradinak sem a Fradikí nak, nem szabad X-es meccset, vagyis taktikai meccseket jí tszania. A csapat azonban oda sem bagòzott az ilyen feltételekhez és folytatta egészen 10 perccel a jí tékidô végéig a taktikí s jí tékot. Egy pí rszor azonban felvillant, hogy mí sra is lennének képesek a fiùk és a meccs végére egészen jòl tí madtak.

    A csapat „lelkes“ bélyegzôje ìgy teljesen üzleti célùví  ví lt. Vilí gmegmozdìtò jí ték kellett volna (a bevételekhez) (Balhékkat és lí btöréseket, kií llìtí sokat beleértve).

    Mivel a fradika „csak“ jí tszott nem volt elégedett a szpiker. Valòjí ban mit kellett volna jí tszani a Fradikí nak, hogy elégedett lett volna ? Labdarùgí st ?

    Mellékletesen szaladjon a tulajdon szpiker 30 fok melegben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ