2015.IX.27. NB III, Ferencváros II. – Érd: 3-1

fradi_cimer

Kétgólos siker a Limperger-csapat ellen

Ferencváros II. – Érdi VSE: 3-1 (2-1)
Népliget, ? néző, vezette: Kulcsár Katalin (Mohos, Csáky)

Ferencváros II.: Rácz – Kárász, Gyurácz A., Pintér Á. (Lipcsei K. 60.), Silye – Haris, Csilus Á. – Hodgyai (Farkas A. 60.), Nagy Do., Szántó G. – Popov (Adamcsek 76.)
kispad: Varga Á., Fábián, Göblyös, Göbölös
vezetőedző: Lipcsei Péter

Érdi VSE: Kertész – Ország, Csiszár Z., Hegedűs (Király 85.), Cservenka – Honti, Csizmadia – Gyurácz B., Kovács B., Kelemen (Skita 46.) – Pintér N.
kispad: Palásthy N., Héray, Süveges, Balázsovics, Borek
vezetőedző: Limperger Zsolt

Gól: Szántó G. (40.), Hodgyai (43.), Nagy Do. (64.) illetve Csiszár Z. (6.)
Sárga lap: Lipcsei K. (71.), Kárász (74.) illetve Csiszár Z. (32.), Gyurácz B. (62.)

Az erdmost.hu beszámolója:

IDEGENBELI VERESÉG A LISTAVEZETŐTŐL

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának kilencedik fordulójában az Érdi VSE csapata Limperger Zsolt vezetőedző egy korábbi csapatához, a Ferencvárosi TC II-höz látogatott, s szenvedett 3–1-es vereséget.

Szekeres Klára, az ÉRD korábbi, az FTC-Rail Cargo Hungaria jelenlegi női kézilabda csapatának játékosa vegyes érzelmekkel nézhette az FTC II–Érdi VSE labdarúgó mérkőzést, hisz barátja, Csiszár Zoltán a hatodik percben előnyhöz juttatta az érdieket, s hasonlóan furcsa érzések kavaroghattak Limperger Zsoltban, aki 1986 és 1991 között, majd 1996 és 1998 között is a fővárosi zöld-fehérek játékosa volt, majd pedig 1998 után az érdieket erősí­tette játékosként. A találkozón Csiszár gólja után viszonylag sokáig tartotta előnyét az érdi együttes, ám a félidőre mégis egygólos hátránnyal vonult, hisz előbb a 40. percben egyenlí­tett, majd a 43. percben már a vezetést is megszerezte a Fradi II, amelyben a nyáron Görögországból hazatérő tizennyolcszoros válogatott játékos Pintér Ádám mellett több, az első csapatban is bemutatkozó játékos is szerepelt, úgy, mint Csilus Ádám, Haris Attila, Nagy Dominik vagy éppen Popov Patrik.

A második játékrészben aztán nem tudott egyenlí­teni az Érdi VSE, sőt a 64. percben Nagy Dominik kettőre növelte a hazaiak előnyét, s a folytatásban sem sikerült megváltoztatni a mérkőzés állását. így a jó szezonkezdet (az első hat meccsen három győzelem, két döntetlen, egy vereség) után az elmúlt két fordulóban egy 4–0-s hazai zakó és egy 3–1-es idegenbeli vereséget tud felmutatni az Érdi VSE, amellyel visszacsúszott a tabella kilencedik helyére, s a mögötte lévő három csapatnak is az érdiekkel megegyező, tizenegy pontja van.

(Az erdmost.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja valamint az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.17.14:45 TV:M4Sport
03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
04.07.14:45 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
04.14.16:30 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ