2015.VIII.23. NB III, Tatabánya – Ferencváros II.: 0-3

W_tatabánya-ftcTatabányáról hozta el a három pontot a Lipcsei-csapat

Tatabánya – Ferencváros II.: 0-3 (0-2)
Tatabánya – Vértesi Erőmű SE Sporttelep, ? néző, vezette: Bogár Gergő (Fehér, Csáky)

Tatabánya: Rigó – Krupánszki, Kovács I., Máj, Farkas V., Kocsis G., Polyák, Móri (Szabó R. 73.), Tóth Z. (Pető 46.), Árvai (Lettrich 20.), Folmer
kispad: Sándor, Wágner, Győri, Kocsis D.
vezetőedző: P. Nagy László

Ferencváros II.: Jova – Kárász (Hodgyai 46.), Szpirulisz (Lipcsei K. 77.), Gyurácz, Silye – Haris, Csilus Á. – Haraszti, Nagy Do., Szántó G. (Gera D. 71.) – Popov
kispad: Rácz G., Göbölös, Beke, Farkas A.
vezetőedző: Lipcsei Péter

Gól: Nagy Do. (7.), Haraszti (38.), Popov (74.)
Sárga lap: Móri (58.), Krupánszki (77.) illetve Kárász (17.), Lipcsei K. (87.), Haraszti (90+2.)
Kiállí­tva: Polyák (13.)

A hazaiak hivatalos honlapjának beszámolója:

A 4. fordulóban az FTC II. csapatát fogadtuk az Erőműi pályán, ellenfelünk remek formában volt, veretlenül érkezett hozzánk. Sajnos nem sikerült megszakí­tanunk jó sorozatukat.

Rögtön a találkozó elején egy nagy helyzettel és kapufával kezdtük a meccset, de hamar jött a fordulat, mert már a 7 percben megszerezték a vezetést a vendégek. Nem kellet sokat várni a következő csapásra, Polyák Ferenc buktatta az egyik ferencvárosi támadót, a bí­ró piros lappot adott neki. Az első negyedóra után ember és gól hátrányban voltunk. Próbáltunk, mí­g í­gy is kezdeményezni és gólt szerezni, akadtak is lehetőségeink, de nagy veszélyt nem jelentettünk Jova Levente kapujára. A félidő vége előtt kettőre növelte az előnyét a Fradi.

A második félidő is rosszul kezdődött, Rigó Gábor buktatta az egyik zöld-fehér támadót a tizenhatoson belül, ami után a játékvezető büntetőt í­télt. Gábornak sikerült javí­tania és megfogta a tizenegyest. A vendégek kissé visszaálltak és inkább a labdát tartották, nagyobb helyzetük egészen a 74. percig nem volt, amikor sikerült újból betalálniuk és 3 gólra növelni az előnyüket. Az utolsó 15 percben az eredmény már nem változott, 3:0-s vereséget szenvedtünk.

(A Ferencváros és a Tatabánya hivatalos honlapja valamint az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ