2015.XI.12. EB pótselejtező, Norvégia – Magyarország: 0-1

4 hozzászólás a(z) 2015.XI.12. EB pótselejtező, Norvégia – Magyarország: 0-1 bejegyzéshez

  • Örülök a győzelemnek, azonban úgy érzem, ezt a meccset nem mi nyertük meg, hanem a norvégok vesztették el. Kleinheisler a gólon kí­vül is sok szép megoldást alkalmazott. (Szí­vesen látnám a Fradiban.) Nagyon nehéz lesz a budapesti visszavágó.

  • Előre én sem innék, a visszavágó sokkal nehezebb lesz. Hazai pálya, teltház, óriási várakozás. Az első mérkőzésen nem a mieink leptek meg, hanem a norvégok. Gyengén játszottak, amit sikerült kihasználni. De vajon vasárnap is egy ilyen gyenge norvég válogatottat fogunk látni?
    Kleinheisler meg lufi. Biztos emlékeztek, amikor bemutatkozott a Videotonban, egyből gólt lőtt (ráadásul szépségdí­jast), után ódákat zengtek róla…majd kimaradt, ment is a Puskáshoz kölcsönbe, ott sem váltotta meg a világot, majd visszarendelték, de ez már nem nagyon tetszett neki, ezért száműzték az NB3-ba.
    Jó adottságai vannak, csak az a bizonyos magyaros mentális…De talán most a bizalom visszahoz valamit az elillanni látszó tehetségből.

  • Most a fél világ el van telve Kleinheisler teljesí­tményétől. De hogy valóban egy nagy karrier kezdetét láttuk-e, avagy csak nagyon kijött neki a lépés, mint évtizedekkel ezelőtt az újpesti Aspiránynak -- csak idővel derülhet ki.
    Mindenesetre ez az eredmény biztató, noha ne igyunk előre a medve bőrére. Csak utána…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ