2015.XI.15. NB III, Ferencváros II. – Puskás Akadémia II.: 2-0

W_ftc-felcsút

NB III – Kétgólos győzelem a felcsútiak ellen

Ferencváros II. – Puskás Akadémia II.: 2-0 (2-0)
Népliget, ? néző, vezette: Bogár Gergő (Csáky, Török)

Ferencváros II.: Rácz – Kárász, Gyurácz, Farkas A., Csilus Á. – Haris, Nagy Do. – Hodgyai (Lipcsei K. 86.), Szántó G. (Gera D. 77.), Kovács K. – Popov (Gőbölös 25.)
kispad: Varga Á., Fábián, Göblyös, Kürti
vezetőedző: Lipcsei Péter

Puskás Akadémia II.: Zima – László, Csonka, Lipcsei Á., Óvári (Zsigmond 68.), Erdei, Kertai, Damásdi, Péter B., De Oliveyra, Nagy S. (Tóth B. 46.)
kispad: Boros, Szabó B., Tóth K.
vezetőedző: Komjáti András

Gól: Hodgyai (6.), Nagy Do. (21.)
Sárga lap: Szántó G. (60.), Haris (90.) illetve Nagy S. (11.)

A hatodik percben Farkas Aurél passzolt balról Csilus Ádámhoz, aki védőjétől szorongatva lőtt, de a kapus ezt hárí­totta. Érkezett ugyanakkor Popov Patrik a kipattanóra becsúszva, mégsem ő, hanem a harcosan előretuszkolt labdát végül célba juttató Hodgyai László helyezett a kapuba.

Lipcsei Péter együttese továbbra is dominált, a gyors gólt pedig újabbal toldotta meg. A 21. percben Nagy Dominikhoz került a labda egy szöglet után, aki a tizenhatos sarkánál megtáncoltatta védőjét, majd okosan a kapu bal alsó sarkába lőtt 17 méterről.

Bajnoki listavezető második csapatunk ezt követően valamelyest visszaállt, és ugyan továbbra is sikerrel dolgozott ki helyzeteket, azokból gólt már nem sikerült elérnie, í­gy maradt a 2-0-s állás a félidő és a mérkőzés végén is.

A győzelemmel mindemellett visszatért csapatunk a helyes útra, és két nyeretlen meccset követően újra bezsebelte a három pontot.

(A Ferencváros és a PFLA hivatalos honlapja valamint az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ