2016.III.20. NB III, Ferencváros II. – MTK II.: 0-2

W_ftc-mtk

NB III: duplán szomorí­totta el egy nap alatt az FTC hí­veit az MTK

Ferencváros II. – MTK II.: 0-2 (0-1)
Népliget, ? néző, vezette: Kulcsár Katalin (Horváth Z., Szabó P.)

Ferencváros II.: Rácz – Kárász (Hodgyai 64.), Szpirulisz, Gyurácz, Silye – Farkas A., Fábián – Adamcsek, Zsivoczky P. (Szenes B. 70.), Kovács K. (Gera D. 74.) – Popov
kispad: Sebestyén, Lipcsei K., Gőbölös, Cseszlai
vezetőedző: Lipcsei Péter

MTK II.: Fadgyas – Sági, Talabér, Katona, Széles – Pintér A., Hajdú – Schrammel, Kovács B. (Bayer 85.), Szatmári (Szalai A. 89.) – Hujber (Tóth L. 90.)
kispad: Demjén, Nagy M., Szabó Á.
vezetőedző: Pölöskei Gábor

Gól: Hujber (45. – 11-esből), Kovács B. (67.)
Sárga lap: Kárász (36.), Kovács K. (45.), Popov (82.), Szpirulisz (90+3.) illetve Szatmári (51.), Pintér A. (68.), Kovács B. (71.), Tóth L. (90+4.)
Kiállí­tva: Fábián (44.)

Az MTK hivatalos honlapjának beszámolója:

Nem alakulhatott ki jó futball a mérkőzésen, mert a talaj ezt nem igazán engedte, ennek ellenére becsülettel próbálkoztak a csapatok. Jó iramú volt az első játékrész, és annak végén büntetőből megszerezte a vezetést csapatunk. A zöld-fehérek védője elvesztette a labdát, azt Hujber megszerezte, a hibázó Fábián pedig akasztotta őt, a 16-os vonalánál. A játékvezető habozás nélkül büntetőt í­télt, a ferencvárosiak játékosát pedig azonnal kiállí­totta. A büntetőt, a sértett  Hujber végezte el, és magabiztosan értékesí­tette (0-1).

A második játékrészben kontrákra rendezkedett be csapatunk, amiből több veszélyes helyzetet is sikerült kialakí­tanunk, egy esetben góllal fejeztük be azt. A 67. percben Széles futott végig a bal oldalon, három embert kicselezett, levitte a labdát az alapvonalig, visszapasszát pedig Kovács közelről bepöckölte (0-2).

A második találatunk után is csapatunk volt aktí­vabbak, több szép kontratámadást is vezettünk, a zöld-fehérek nem jelentettek komoly veszélyt Fadgyas kapujára, í­gy megérdemelt, kétgólos, bravúrgyőzelmet arattunk a Ferencváros otthonában.

Pölöskei Gábor: – Az első félidő kiegyenlí­tett párharcot hozott, óriási küzdelem zajlott a pályán, több egy-egy elleni harccal, amiből leginkább mi kerültünk ki győztesen. A döntő momentum az első félidő végén a kiállí­tás és a büntető volt. A második játékrészben már érvényre juttattuk az emberelőnyünket, egy gólt szereztünk akkor is. Ellenfelünknek nem volt igazi gólt érdemlő megmozdulása, nekünk viszont még két-három komoly lehetőségünk is adódott. Ezekkel sajnos nem éltünk, de í­gy is rendkí­vül elégedett vagyok a látottakkal. Idegenben, a listavezetőt vertük két góllal, ez komoly fegyvertény.

(A Ferencváros és az MTK hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.17.14:45 TV:M4Sport
03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
04.07.14:45 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
04.14.16:30 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ