2016.III.6. NB III, Ferencváros II. – Tatabánya: 3-1

M-ftc-tatabányaNB III: Újabb siker

Ferencváros II. – Tatabánya: 3-1 (1-0)
Népliget, ? néző, vezette: Szilágyi Sándor (Szilágyi N., Márkus)

Ferencváros II.: Rácz – Silye, Szpirulisz, Gyurácz, Fábián – Gyömbér (Gera D. 46.), Farkas A. – Adamcsek, Zsivoczky P., Kovács K. (Szántó G. 64.) – Popov (Szenes B. 83.)
kispad: Sebestyén, Hodgyai, Lipcsei K.
vezetőedző: Lipcsei Péter

Tatabánya: Amadio – Heras, Stanisic, Martinez (Holi 61.), Rosa – R. Giordano (Folmer 85.), Kopunek, Portilla, M. Giordano (Szabó R. 85.) – Garrido, Agüero
kispad: Rigó, Bottone, Caputo, Litwin
vezetőedző: Bruno Giordano

Gól: Popov (42., 77.), Adamcsek (49.) illetve Garrido (75.)
Sárga lap: Gyömbér (38.), Zsivoczky P. (54.), Fábián (82.) illetve M. Giordano (12.), Stanisic (48.), Kopunek (57.), Folmer (88.)
Kiállí­tva: Garrido (81.)

Az NB III-as bajnokság Nyugati csoportjában élen álló csapatunk idénybeli huszadik mérkőzésén a magyar játékos nélkül, viszont világbajnokságot megjárt labdarúgóval felálló Tatabányát fogadta.

Az első félidőben a mieink játszottak veszélyesebben. Gyömbér fejesét a gólvonalról mentették a tatabányai védők, majd a játékrész hajrájában egy kontra végén Adamcsek lövését még védte Amadio, de Popov remekül reagálva a kapuba fejelte a kipattanót.

Az utolsó percekre felpörögtek az események: Rácz kétszer is nagyot védett, majd Kovács Krisztián lövését védte a vendégek kapusa.

A második félidő feszült hangulatban kezdődött, de ebből mi jöttünk ki jól: Adamcsek 17 méteres szabadrúgásból laposan lőtt a kapuba.

A Tatabánya a hajrában Garrido révén szépí­tett, de alig másfél perccel később Zsivoczky szabadrúgása után Popov fejese visszaállí­totta a kétgólos különbséget.

Ezt követően már csak Garrido kiállí­tása borzolta a kedélyeket – a vendégek gólszerzője Rácz fellökése miatt kapta meg második sárga lapját. Az eredmény viszont már nem változott, a Fradi 3-1-es sikerével megerősí­tette vezető helyét a tabellán.

(A Ferencváros és a Tatabánya hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ