2016.IV.17. NB III, Ferencváros II. – III. ker. TVE: 1-0

W_ftc-tveNB III: Második csapatunk 1-0-ra legyőzte a III. Kerületet, és továbbra is magabiztosan vezeti az NB III Nyugati csoportját.

Ferencváros II. – III. ker. TVE: 1-0 (0-0)
Népliget, ? néző, vezette: Szilágyi Sándor (Márkus, Temleitner)

Ferencváros II.: Rácz – Kárász, Gyurácz, Szpirulisz, Silye – Farkas A., Gera D. (Hodgyai 85.) – Gőbölös (Popov 46.), Szenes B. (Zsivoczky P. 46.), Kovács K. – Adamcsek
kispad: Prokop, Kürti, Derekas
vezetőedző: Lipcsei Péter

III. ker. TVE: Szatmári – Móczó, Pálfalvi, Illés, Marcsek (Horváth L. 82.) – Domokos, Gálfi, Bartha (Forgács 68.), Szűcs, Szilágyi – Kenesei K.
kispad: Bostyán, Vértes, Sipőcz, Kaszai
vezetőedző: Bücs Zsolt

Gól: Adamcsek (66.)
Sárga lap: Adamcsek (80.) illetve Móczó (57.), Marcsek (65.)
Kiállí­tva: Kenesei K. (90+3.)

Listavezető csapatunk az NB III Nyugati csoportjának 27. fordulójában fővárosi riválist, a szebb napokat is megélt III. Kerület csapatát fogadta.

Lipcsei Péter taní­tványai aktí­vabban játszottak ellenfelüknél, ám az első félidőben nem sikerült betalálniuk az óbudaiak kapujába.

A második félidőre Lipcsei két cserével frissí­tett: Zsivoczky és Popov lépett pályára. A 66. percben utóbbi szerzett labdát az ellenfél 16-osánál, jobbról Adamcsek elé tálalt, aki ziccerben nem hibázott.

A hajrában megvolt a lehetőségünk újabb gólt szerezni, de nem sikerült megduplázni az előnyt. A hosszabbí­tásban csak meg nem adott gólig jutottak a vendégek. A hevesen reklamáló Kenesei Krisztián piros lapot kapott, az eredmény viszont már nem változott.

1-0-s győzelmével csapatunk hétpontosra növelte előnyét a tabella élén.

(A Ferencváros és a III. ker. TVE hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ