2016.V.1. NB III, Ferencváros II. – ETO Futsal: 2-1

W_ftc-etoNB III: Nagy meccs, végig nagy iram, győri vezetés, hihetetlen végjáték, Fradi győzelem

Ferencváros II. – ETO Futsal: 2-1 (0-0)
Népliget, ? néző, vezette: Radványi Ádám (Szvetnyik, Sebestyén)

Ferencváros II.: Rácz – Gőbölös, Lipcsei K., Szpirulisz, Silye – Farkas A., Derekas (Dragóner 63.) – Hodgyai, Zsivoczky P. (Nagy R. 81.), Gera D. – Popov
kispad: Prokop, Csernák, Pergel
vezetőedző: Lipcsei Péter

ETO Futsal: Deli – Köles, Csató, Tóth D., Németh M., Nagy Á. (Imrik 73.), Illés, Mayer, Vankó, Pongrácz (Borkai 85), Németh L. (Ködmön 77.)
kispad: Nagy B., Kelemen M., Szalai, Horváth D.
vezetőedző: Bekő Balázs

Gól: Dragóner (70.), Popov (90.) illetve Vankó (54.)
Sárga lap: Silye (53.), Szpirulisz (77.), Zsivoczky P. (90.) illetve –
Kiállí­tva: Gőbölös (79.)

Nagy meccs, végig nagy iram, győri vezetés, hihetetlen végjáték, Fradi győzelem.

Dióhéjban összefoglalva ennyi volt a FTC II-ETO rangadó. Sajnos az ETO ma saját magát verte meg, pedig nagyon közel állt ahhoz, hogy győzzön a a Ferencváros II. otthonában.

Az idei legjobb játékát nyújtotta az ETO a Fradi II. ellen 60 percig. Sajnos az első félidőben kimaradtak a helyzetek, pedig Mayer és Köles is nagyon közel járt a gólszerzéshez. Öröm volt látni, hogy az ETO beszorí­totta az FTC II.-t, és a helyzetek is megvoltak ahhoz, hogy a játék képe alapján meglegyen a győri vezetés.

A félidő derekára kiegyenlí­tődött a játék, de az ETO irányí­tott, majd a hajrában ismét több helyzetet elpuskáztunk, emellett a Fradi kontrák egyre veszélyesebbé váltak.

A szünet után még nagyobb elánnal küzdöttek a csapatok, majd Vankó bombagóljával megszerezte az ETO a vezetést (0-1). Sajnos sokáig nem örülhettünk, mert a csereként beállt Dragoner csukafejessel egyenlí­tett a 70. percben (1-1). Jött a drámai végjáték, amiben sajnos vereséget szenvedtünk. A 79. percben 10 főre fogyatkozó hazaiak kaptak lendületet a kiállí­tástól. A 90. percben megfordí­tották a meccset, egy pontosan felí­velt labdát Popov Patrik fejelte a Győr kapujába (2-1).

Nyilatkozatok:

Bekő Balázs: Az első félidőben vezethettünk volna több góllal is, megvoltak a lehetőségeink. Nem volt rossz a játékunk, egészen addig, amí­g meg nem szereztük a vezetést, utána voltak sajnos hibáink, ami nyilván nem megengedhető. Amikor megszereztük a vezetést a szünet után – érthetetlen módon – mi ijedtünk meg. Két elkerülhető gólt kaptunk, az egyiket már ember előnyben, úgy hogy azt gondolom, saját magunkat vertük meg.

(A Ferencváros és az ETO hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ