2016.V.15. NB III, Mosonmagyaróvár – Ferencváros II.: 1-0

fradi_cimerNB III: Listavezetőt vert és gyakorlatilag készülhet az NB II-re az MTE

Mosonmagyaróvári TE 1904 – Ferencváros II.: 1-0 (0-0)
Mosonmagyaróvár, ? néző, vezette: Kovács Gergely (Király, dr. Szabó P.)

Mosonmagyaróvári TE 1904: Tarczy – Nagy Á., Deák, Hajós (Jasarevic 64.), Baranyai, Schmatovich, Hanzl (Szénási 81.), Galambos, Laki, Mundi, Bohner (Magasföldi 90+2.)
kispad: Régely, Darázs, Boros, Zsirai
vezetőedző:

Ferencváros II.: Rácz – Kárász, Gyurácz, Szpirulisz, Silye – Farkas A. (Szenes B. 80.), Nagy Do. – Hodgyai, Zsivoczky P., Gera D. (Adamcsek 60.) – Popov
kispad: Prokop, Kovács K., Lipcsei K., Gőbölös, Derekas
vezetőedző: Lipcsei Péter

Gól: Deák (79.)
Sárga lap: Baranyai (23.), Jasarevic (79.), Szénási (90.), Tarczy (90+1.) illetve Szpirulisz (28.), Popov (34.), Kárász (51.), Gyurácz (89.)

Egyetlen gól döntött a három pont sorsáról vasárnap az NB III-as rangadón, a mosonmagyaróváriak pedig végeredményben Deák István 79. percben lőtt találatával győzték le a listavezetőt. Az óváriak parádés győzelmüknek köszönhetően feljöttek a tabella második helyére. Ami azonban ennél is fontosabb, hogy három fordulóval a vége előtt kilenc pont az óváriak előnye a feljutásra még esélyes győriek előtt. Az ETO csak abban az esetben tudná pontszámban beérni az MTE-et, ha a soron következő mindhárom bajnokiját megnyerik, miközben az óváriak egy pontot sem szereznek. Ebben az esetben azonban a győzelmek számában még mindig az MTE (18-17 arányban) állna jobban, amivel beelőzhetik a győrieket. Nem kell hozzá nagy jó tehetség, hogy kijelentsük: gyakorlatilag a Mosonmagyaróvár feljutott az NB II-be.

(A kisalföld.hu, a Ferencváros és a Mosonmagyaróvár hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
OLDALAK
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ