2016.VII.23. Bp. Honvéd – Ferencváros: 0-1

NS-20160724-01-20160723Az NB I más tészta: egy villanás elég volt a győzelemhez a Fradinak

Böde Dániel gólja három pontot ért a Honvéd otthonában a kupakudarc után pályára lépő Ferencvárosnak.
Böde Dániel szép találata három pontot ért a Ferencváros számára a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó NB I 2. fordulójában rendezett mérkőzésen.

Nyilatkozatok:

Marco Rossi: – Az Újpest elleni meccsen jobban alkalmazkodtunk az irreális körülményekhez. A feladat az volt, hogy a lehető legkevesebbet kockáztassuk, hátra és oldal irányú passzokat kerüljük, a labdákat a levegőben juttassuk el, elsősorban Eppelhez. A védőknek át kellett játszani a középpályát, hogy a labda minél előbb a csatársorba kerüljön. Kulcsfontosságú volt, hogy az első gólt mi szereztük. Játékosaim megmutatták az erejüket, a küzdeni tudásukat és az alázatukat, dicséret illeti őket. A Ferencváros ellen más meccs vár ránk, már csak a pálya minőségét tekintve is. A Haladás ellen már a mérkőzés korai szakaszában 3-0-ra vezettek. Megpróbáljuk ezt az úthengert megállí­tani, az év legnehezebb találkozóján. Kereshetünk kapaszkodót abban, hogy a szezon elején vagyunk, és ilyenkor bármi megtörténhet, vagy abban, hogy a héten volt nekik más meccsük is. De leginkább magunkban kell bí­znunk, a tudásunkban és az erőnkben.

Thomas Doll: – Örülünk, hogy sikerült győzelemmel kezdeni a bajnokságot. Remélem, hogy a Haladás ellen az első félidőben mutatott teljesí­tményt nyújtja majd a csapat Kispesten is. A Honvéd otthonában mindig nagyon kemény csatákat ví­vunk. Erre számí­tunk most is, nem lesz könnyű onnan elhozni a három pontot. Ezt a feladatot is meg kell azonban oldanunk. Ha mi irányí­tjuk a találkozót, és elég türelmesen futballoznunk, akkor meglesznek azok a helyzeteink, amelyekkel megnyerhetjük az összecsapást.

A mérkőzés:

Bp. Honvéd – Ferencváros: 0-1 (0-1)
Kispest, Bozsik-stadion, 2.384 néző.
Vezette: Kassai Viktor (asszisztensek: Ring, Albert; alapvonali jv.: Németh Á., Oláh; tartalékjv.: Varga Zs.)

Bp. Honvéd: Horváth A. – Botka, Lovric, Bobál D., Hajdú Á. – Kamber (Prosser 82.) – Holender (Vasiljevic 74.), Gazdag, Hidi (Vernes 58.), Koszta – Eppel
kispad: Gróf, Baráth, Nagy G., Kovács D.
vezetőedző: Marco Rossi

Ferencváros: Dibusz – Dilaver, Nalepa, Hüsing, Ramí­rez – Gera Z., Gyömbér (Busai 88.) – Nagy Do., Trinks (Djuricin 72.), Radó – Böde (Leandro 72.)
kispad: Jova, Cukic, Varga R.
vezetőedző: Thomas Doll

Gól: Böde (43.)
Sárga lap: Hidi (41.), Eppel (60.) illetve Gera Z. (30.), Ramí­rez (32.), Nalepa (62.), Radó (65.), Hüsing (67.), Trinks (90+1. – a kispadról)

20160723-honved-bodeKijózaní­tó és elgondolkodtató pofont kapott a hét közben albán ellenfelétől a Ferencváros a Bajnokok Ligájában, és a kudarc nyomot hagyott Thomas Doll kezdőcsapatán is: Lovrencsics Gergő sérülés miatt hiányzott, Stanislav Sesták és Pintér Ádám nem került be a keretbe, Leandro és Varga Roland a kispadon foglalt helyet.

Tudta jól, hogy lehet most keresnivalója, ezért motiváltabban kezdett a Honvéd, de csak két középtávoli lövésig és tisztes mezőnyfölényig jutott, majd szép lassan mezőnyfutballba burkolózott a bajnoki. A Fradi tulajdonképpen csak egy veszélyes akciót vezetett a szünet előtt, az viszont világszí­nvonalúra sikeredett: Nagy Dominik sebészi pontosságú passzát Böde Dániel remek mozdulattal továbbí­totta a jobb felsőbe (0–1).

A szünetben a gólszerző válaszolt a Fradi BL-kiesését firtató kérdésre az M4 Sportnak.

„Hogy túltettük magunkat a BL-kiesésen? Nem akarok csúnya szót használni, maradjunk annyiban, hogy még nem – fogalmazott Böde Dániel, a Ferencváros támadója. – Tegnap is hajnali háromig fenn voltam. Nem olyan egyszerű feldolgozni ezt. Egy évig várunk egy ilyen lehetőségre, és aztán kinyí­rjuk saját magunkat. Nehéz mit mondani egy ilyen szituációban. Azzal egy kicsit kozmetikázhatunk, hogy nyerünk a Honvéd ellen, de megint várhatunk egy évet. Elég sokat kell hozzá dolgoznunk.”

Nem tudott mit kezdeni a hátránnyal és a Fradi-védelemmel a Kispest, a szélről jövő beadások messze elkerülték a középcsatár Eppel Mártont, középen ötlet nélkül tologatták a labdát a piros-fekete mezesek, a csereként beálló Vernes Richárd szabadrúgása után Dibusz Dénes pedig jobban teljesí­tett, mint Sopronban Tomás Tujvel.

Doll Marco Djuricinnel és Leandróval frissí­tette csapatát, de helyzetig nem jutott a Fradi (csak a legvégén, de az 100 százalékos volt) – nem is kellett, mert a Honvéd elpuskázta kisebb-nagyobb lehetőségeit, í­gy egyetlen villanással megnyerte soros bajnokiját a cí­mvédő.

És maradt a tabella tetején.

További képek: fradi.hu

Nyilatkozatok:

„Mindent megpróbáltunk, sorra cseréltük be a csatárokat – mondta Marco Rossi, a Budapest Honvéd vezetőedzője. – A második félidőben maximálisan uraltuk a mérkőzést. Az elmúlt két-három évben nem láttam í­gy játszani a Fradit, csak egy-két lehetősége volt. Újra mondom, mindent megtettünk, sajnos nem jött a gól.”

„Nagyon fontos meccs volt ez a számunkra a hétközi BL-kiesés miatt – fogalmazott Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – Meg kellett védenünk a becsületünket. Padlón voltunk, újra fel kellett állnunk. A fiúkkal meg akartuk mutatni, hogy egységesek vagyunk, együtt tudunk futballozni. Ez volt ma a legfontosabb.”

A 2. FORDULÓ VÁLOGATOTTJA A NEMZETI SPORT OSZTÁLYZATAI ALAPJÁN
Sebők Zs. (Gyirmót) 5 – Okuka (Diósgyőr) 5, Viní­cius (Videoton) 5, Vaskó (Vasas) 6, Gévay (Paks) 5, Nemes (Diósgyőr) 5 – Rácz B. (Haladás) 5, Elek Á. (Diósgyőr) 6, Bognár I. (Diósgyőr) 7, Oláh B. (Diósgyőr) 6 – Böde (Ferencváros) 5
A forduló játékvezetője: Andó-Szabó Sándor (Haladás – Mezőkövesd) 8 – Erős Gábor, Szalai Dániel, Berke Balázs, Molnár Attila

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a Bp. Honvéd hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

3 hozzászólás a(z) 2016.VII.23. Bp. Honvéd – Ferencváros: 0-1 bejegyzéshez

  • 90+4.
    PERC
    Az NB I más tészta: egy villanás elég volt a győzelemhez a Fradinak.
    90+4.
    PERC
    VÉGET ÉRT A MÉRKŐZÉS!
    90+4.
    PERC
    Radó eldönthetné, kapura tör Lovric elcsúszása után, majd eladja a labdát a 16-osra betörve.
    90+1.
    PERC
    Florian Trinks a kispadról bedob egy labdát a pályára, sárga.
    89.
    PERC
    Busai Attia be, Gyömbér le.
    88.
    PERC
    HELYZET EZ IS! Vernes jobb oldali beadását középről, 10 méterről a jobb felső fölé fejeli Eppel!
    85.
    PERC
    Prosser bal oldali beadását Eppel 13-ról a bal alsó mellé csúsztatja, fejjel.
    82.
    PERC
    Prosser Dániel be, Kamber le. Hullanak a hazai csk-k.
    77.
    PERC
    Djuricin megharcol Bobállal Ramí­rez beadásáért, Horváth a nevető harmadik. A nevető és kivetődő harmadik.
    76.
    PERC
    Vernes beadását Vasziljevics 8 méterről a jobb felső mellé bólintja, Dilavert megelőzve.
    75.
    PERC
    Dusan Vasziljevics be, Holender le.
    72.
    PERC
    Leandro be, Trinks le.
    72.
    PERC
    Marco Djuricin be, Böde le(sérült). Böde már a csere előtt jelzett Dollnak, majd azonnal el is tűnt a csere után az öltözőben.
    71.
    PERC
    Vernes jobbal jócskán elméri a jobb felsőt.
    70.
    PERC
    Nalepa odatalpal Holendernek, sárga helyett 16-os előtti szabadrúgás.
    69.
    PERC
    Koszta ballal a bal felső fölé tekeri a távoli szabadrúgást, nem is sokkal.
    67.
    PERC
    Most Eppelt rántják le, mégpedig Oliver Hüsing. Sárga neki is.
    65.
    PERC
    Radó András a következő sárga lap tulajdonosa. Igazából marad a lap Kassai tulajdona, visszatette a zsebébe.
    65.
    PERC
    Tujvel éppen í­gy kapott gólt a Haladástól ma délután.
    63.
    PERC
    MAJDNEM! Vernes szabadrúgása hosszú Kambernek, Dibusz nagyot vetődve kikapja a labdát a bal felső elől.
    62.
    PERC
    Michal Nalepa is gazdagodik egy lappal, Gazdagot buktatta.
    62.
    PERC
    Gera passzát jobbról a túlsó alsó elé nyesi Nagy, Radó éppen csak lemarad a labdáról!
    60.
    PERC
    Eppel Márton kap sárgát, odacsúszott Gerának.
    60.
    PERC
    Koszta bal oldali beadása csemege Dibusznak.
    58.
    PERC
    Az első csere ma: Vernes Richárd be, Hidi le. Kamber az új hazai csk.
    56.
    PERC
    Hüsing odakönyököl Holender arcára, de nincs sárga. Járt volna pedig, a hazai tábor nem szereti per pillanat Kassait. Ennek hangot is ad.
    54.
    PERC
    Kamber jobb oldali bedobását Koszta Dibusz elé fejeli.
    51.
    PERC
    Helyzet! Gazdag futtatja Hajdút a balon, akinek beadása majdnem beakad a hosszú felsőbe!
    47.
    PERC
    Végre megtudtuk: 2384 néző a stadionban.
    46.
    PERC
    FOLYTATJUK!
    FÉLIDŐ
    Storck hálából autogramokat osztogat.
    FÉLIDŐ
    A szurkolók Storckot éltetik közben.
    FÉLIDŐ
    ÖSSZEFOGLALÓ, KÉP, TABELLA, FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
    FÉLIDŐ
    íGY PEDIG A FRADINÁL. Nagyszerűen sikerült szezonon van túl a Fradi, hiszen mindent besöpört az előző évadban, megnyerte a bajnokságot és a Magyar Kupát is, sőt az új idényt is trófeával kezdi, a játékosok az első bajnokin, a Haladás elleni találkozón veszik át a Szuperkupát.
    Emlékezhetünk, egy évvel ezelőtt közel sem volt ideális a zöld-fehérek felkészülése, a védelem közepéből két alapember távozott, David Mateos és Mateo Pavlovic, valamint Batik Bence is megsérült. Ezúttal is két érzékeny veszteség érte őket, Roland Lamah és Nagy Ádám hagyta el a klubot.
    FÉLIDŐ
    íGY TELT A NYÁR KISPESTEN. A Honvéd játékospolitikája tavaly nyáron gyökeres fordulatot vett. Mióta a Magyar Labdarúgó-szövetség anyagilag jobban támogatja a kevesebb légióst foglalkoztató csapatokat, a kispestiek jóval kevesebb külföldi futballistát szerződtetnek, jobban támaszkodnak a saját utánpótlásukra, kisebb a mozgás a keretben. Ez a tapasztalat idén is, elvégre egyetlen légióst sem szerződtetett a klub a nyáron, igaz, George F. Hemingway a szerdai sajtótájékoztatón elmondta, két elefántcsontparti játékost tesztelnek, illetve egy támadót még szeretnének igazolni. Ha nem szerződtetnek légióst azonban, akkor 2001 nyara óta először fordulna elő, hogy a nyári átigazolási időszakban nem igazol külföldi labdarúgó Kispestre.
    FÉLIDŐ
    VÉGET ÉRT AZ ELSŐ FÉLIDŐ!
    45.
    PERC
    Megszólal erre már a Fradi-tábor is. Dollt élteti.
    45.
    PERC
    Az ötödik Böde-gól a Honvédnak, Nagyé a gólpassz.
    42.
    PERC
    VEZET A FRADI! EGY 16-OS ELŐL ÉRKEZŐ ZSENIÁLIS, LAPOS PASSZAL BÖDE DÁNIEL LEFORDUL BOBÁLRÓL, LOVRIC NEM ÉR ODA, A TÁMADÓ MEG BALLAL A JOBB FELSŐBE TEKER 14 MÉTERRŐL, KÖZÉPRŐL. 0–1!
    42.
    PERC
    HELYZET! KETTŐS! Trinks távoli szabadrúgása éppen csak hosszú a bal sarok előtt Bödének, de még Bobál is odapiszkál, és majdnem beleért a labdába. Nem érte el, öngól lett volna.
    41.
    PERC
    Hidi Patrik nagyot lök a mellette elfutó Radón, ez is sárga, ez is jogos.
    39.
    PERC
    Gera állí­t meg egy hazai akciót.
    39.
    PERC
    A Fradi legutóbb 2014 novemberében győzött vendégként bajnoki találkozón a Bozsik-stadionban. Thomas Doll együttese, amely a hétközben kiesett a Bajnokok Ligájából, a legutóbbi három idegenbeli bajnokijából kettőt, a legutóbbi kilencből ötöt elveszí­tett. Ellenben szeptember 26. óta nem játszott vendégként döntetlent (mlsz.hu).
    39.
    PERC
    A forduló egyetlen olyan párharca, amelyben két hárompontos, azaz a nyitó fordulóban győztes csapat találkozik. A kispestiek idegenben megverték az Újpestet, a zöld-fehérek pedig hasonlóan könnyen nyertek a Haladás ellen. A Bp. Honvéd pályaválasztóként 2016-ban mindössze kétszer szenvedett vereséget, érdekes módon mindkétszer 1–0-ra, mindkétszer a Haladástól.
    37.
    PERC
    Doll lemondóan integet a kispad előtt…
    35.
    PERC
    Böde ma speciel labdához is alig ért, pedig a Honvéd ellen összesen hét kanadai pontot szerzett 19 meccsen.
    33.
    PERC
    Aki 14 eddigi Fradi elleni meccsén 1 gólig és 2 gólpasszig jutott.
    32.
    PERC
    Christian Ramí­reznek is érett egy lap, felborí­totta Kambert.
    30.
    PERC
    FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
    30.
    PERC
    Gera Zoltán méterekről odacsúszva eltalálja Eppel lábát, röppen a sárga.
    27.
    PERC
    Válasz nincs.
    26.
    PERC
    A hazai tábor jobb hí­ján a Fradi BL-kalandjain gúnyolódik.
    25.
    PERC
    Ramí­rez megindul, de elveszí­ti a labdát, majd visszaszeri azt Hiditől. Megint elveszí­ti, megindul Holender, de szereli őt Hüsing.
    24.
    PERC
    Mezőnyjáték, az unalmasabbik fajtából.
    20.
    PERC
    Gazdag löki Gerát, szabadrúgás.
    18.
    PERC
    Nyom, nyom a Honvéd, de lövése sincs.
    18.
    PERC
    Nincs fejlődés: ugyanott tart a Fradi, ahol tavaly ilyenkor. A Ferencváros a tavalyi, Zeljeznicar elleni korai Európa-liga-búcsú után ezúttal a Bajnokok Ligájában az albán Partizani Tirana ellenében esett ki váratlanul korán az európai kupaporondról. A kudarc okaival kapcsolatban hét pontot szedtünk össze, megvizsgáltuk a közelmúlt igazolásait, Thomas Doll, a játékosok és a vezetőség felelősségét, valamint megnéztük, hogyan lehetne továbblépni a kudarc után.
    12.
    PERC
    Dibusz! Kitenyereli a jobb alsó elől Koszta 25 méteres, ballábas lövését! Szép testcselt mutatott be a lövés előtt a fiatal játékos, az akció egy Kamber-bedobással indult.
    8.
    PERC
    Holender revánsot vehetne, de Radó kicselezése után ballal 23-ról a jobb alsó mellé lő.
    7.
    PERC
    Ramí­rez ellöki a róla leforduló Holendert, még picit oda is könyököl. Biztos, ami biztos.
    7.
    PERC
    Újabb rossz hazai beadás, majd hazakerül hamar a labda Horváthhoz.
    6.
    PERC

    4.
    PERC
    Holender jobb oldali beadását Dibuszhoz perdí­ti 14-ről Gazdag.
    4.
    PERC
    Bernd Storck is felbukkant a lelátón, foghí­jas viszont a Fradi-tábor – jelenti helyszí­ni kémünk.
    3.
    PERC
    Kamber szokásos megabedobását meg Nalepa.
    2.
    PERC
    Holender szabadrúgását kifejeli Hüsing.
    2.
    PERC
    Holenderbe nagyot rúg Ramí­rez, szóbeli figyelmeztetés á la Kassai.
    1.
    PERC
    ELKEZDŐDÖTT A MÉRKŐZÉS!
    A hazaiak piros-fekete mezben és fekete nadrágban, a vendégek zöld-fehér mezben és zöld nadrágban.
    „Az Újpest elleni meccsen jobban alkalmazkodtunk az irreális körülményekhez… Játékosaim megmutatták az erejüket, a küzdeni tudásukat és az alázatukat, dicséret illeti őket. A Ferencváros ellen más meccs vár ránk, már csak a pálya minőségét tekintve is. A Haladás ellen már a mérkőzés korai szakaszában 3–0-ra vezetett. Megpróbáljuk ezt az úthengert megállí­tani, az év legnehezebb találkozóján. Kereshetünk kapaszkodót abban, hogy a szezon elején vagyunk, és ilyenkor bármi megtörténhet, vagy abban, hogy a héten volt nekik más meccsük is. De leginkább magunkban kell bí­znunk, a tudásunkban és az erőnkben” – í­gy a hazaiak mestere, Marco Rossi a honvedfc.hu-n.
    „A Honvéd a tavalyi, rendkí­vül jól sikerült idényben is valamennyi egymás elleni mérkőzésünkön megnehezí­tette a dolgunkat. Szervezett, taktikusan játszó ellenfélről van szó, amely az idei bajnokságot is jól kezdte. Remek edzője van a Honvédnak, aki ellenünk mindig különösen jól tudja motiválni a csapatát. De minden erőnkkel azon vagyunk, hogy győztesen hagyhassuk el a pályát szombaton. A nemzetközi kudarc után mindenképp javí­tanunk kell, hogy visszaszerezzük a szurkolók bizalmát” – í­gy a fradi.hu-n a csapat pályaedzője, Máté Csaba.
    A vendégeknél Stanislav Sesták és Pintér Ádám még a keretben sem kapott helyet.
    Egy kis örökmérleg! 198 első osztályú mérkőzés, 108 Fradi- és 58 Honvéd-sikerrel, 446, ill. 309 rúgott góllal.
    JÖTTEK-MENTEK!
    A Honvédtól a Ferencvároshoz:
    2007, Edouard Ndjodo, kölcsönbe
    2007, Szemán Lajos
    2005, Budovinszky Krisztián
    2004, Keller József
    2003, Tarcsa Bence, ingyen
    2003, Marius Sasu, i.
    2002, Udvarácz Milán, i.
    2001, Szabó Tibor
    1998, Mátyus János, i.
    1974, Pusztai László
    1966, Katona Sándor
    1963, Perecsi Tibor
    1948, Mészáros József
    A Ferencvárostól a Honvédhoz:
    2010, Sajó Dániel, kölcsönbe
    2008, Ihrig-Farkas Sebestyén, i.
    2006, Budovinszky Krisztián
    2003, Keller József
    2003, Gyenes Dávid
    2002, Hrutka János
    2002, Zombori Zalán
    1984, Dózsa Attila
    1974, Páncsics Miklós
    1971, Szűcs Lajos
    1950, Kocsis Sándor
    1950, Budai II László
    Eltiltott nincs!
    A hazaiaktól mindenki bevethető, a vendégektől Batik (műtét után lábadozik), Lovrencsics (combhajlí­tóizom-húzódás) és Hajnal (izomhúzódás) sérült.
    „Ez sajnos nem csupán kisiklás volt, hanem olyan hiba, amely lerombolta mindazt, amit tavaly felépí­tettünk, amiért egy éven át dolgoztunk, vagyis ahhoz sem elegendő két-három nap, hogy megemésszük a történteket – mondta szomorúan Leandro. – Sok mindenen kell változtatnunk, nekünk, játékosoknak jóval többet kell nyújtanunk a pályán. Abban biztos vagyok, hogy akárcsak tavaly, az idén is csak a győzelmek nyújthatnak gyógyí­rt, ezért fontos lenne nyerni szombaton a Honvéd vendégeként. A fáradtság is hátráltat bennünket, a százhúsz perc nem múlik el nyomtalanul, de remélhetőleg irányí­tani tudjuk majd a játékot, és akkor spórolhatunk az energiával. Jó lenne végre kapott gól nélkül lehozni a meccset, mert ez a szezonban eddig egyszer sem sikerült, ráadásul rendre mi hibáztunk hatalmasat a gólok előtt, nem az ellenfél dolgozta ki a helyzeteket. Sokkal nagyobb koncentráció szükséges.”
    Nincs könnyű helyzetben a Ferencváros, s akkor még finoman fogalmaztunk. A Partizani Tirana elleni sokkoló kiesés után három nappal ismét tétmeccsen kell pályára lépnie.
    „Még csak tizennégy voltam, amikor Kazincbarcikáról a Magyar Futball Akadémiára kerültem. Rengeteget köszönhetek a Honvédnak, különösképpen két edzőnek, Simon Miklósnak és Farkas Tibornak. Az előző szezont Kisvárdán töltöttem, s jó döntésnek bizonyult, hogy az NB II-es csapathoz kerültem kölcsönbe, hiszen kilenc bajnoki gólig jutottam, sokat is fejlődtem. Lehet, hogy még az MLSZ ajánlása miatt kezdtem az első fordulóban – ugye a Honvéd él azzal az opcióval, hogy két, ezerkilencszázkilencvenhat január elseje után született srácot dob mély ví­zbe –, de szeretném, ha a teljesí­tményem miatt is számí­tana rám Marco Rossi vezetőedző. Semmi pénzért nem hagynám ki a Ferencváros elleni szombati mérkőzést! A Fradi kiesett a Bajnokok Ligájából, ráadásul hosszabbí­tásban, tizenegyesekkel, vagyis lehet, kicsit fáradtabbak lesznek a játékosok – a keretük persze magyar szinten nagyon erős.”
    Pedig nem vezetett kitaposott, sima út Koszta Márk előtt az élvonalig.
    „Kicsit idegenül mozogtam az első percekben, de idővel felszabadultam – emlékezett vissza. – Egyre jobban ment a játék, ráadásul az első félidő végén az én beadásomból fejelt gólt Eppel Márton. Nem csak belerúgtam egyet a labdába, felnéztem a beí­velés előtt, láttam, hogy Marci mellett az újpestiek alacsony védője, Nagy Tibor áll, í­gy egyértelmű volt, hogy a csatárunk fejére próbáltam rúgni a labdát. Jó érzés volt gólt ünnepelni!”
    Nem is csoda, hogy megszeppenve játszott az első negyedórában, hiszen rutinosnak nem nevezhető – eddig egyszer, még szűk két éve, a Kecskemét elleni bajnokin (0–1) játszott az élvonalban, csereként pályára lépve nyolc perc jutott neki. Múlt hét szombaton viszont 84 perc, s bizonyí­tott is: gólpasszt adott Eppel Mártonnak.
    Minden mozdulatán érződött, hogy lámpalázas. Persze nem arra kell gondolni, hogy a Honvéd 19 éves szélsőjének, Koszta Márknak remegett keze-lába, s úgy verejtékezett, mintha negyven Celsius-fokban kellene kergetnie a labdát, de idegesen kezdte az Újpest elleni (2–0) bajnokit.
    A Budapest Honvéd él az MLSZ adta lehetőséggel, a tervek szerint Marco Rossi vezetőedző rendre két, 1996. január 1. után született fiatalt küld pályára. A keretben jelenleg hét olyan játékosra számí­that a szakmai stáb, akit érinthet a „fiatalszabály”: Gazdag Dániel, Göblyös Dániel, Kovács Dániel, Koszta Márk, Lukács Dániel, Márton András és Raul Palmes.
    A billentyűknél: B. J.
    ÜDVÖZÖLJÜK KEDVES OLVASÓINKAT A BUDAPEST HONVÉD–FERENCVÁROS LABDARÚGÓ NB I-ES MÉRKŐZÉS ONLIVE KÖZVETíTÉSÉBEN!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ