2021.X.24. Ferencváros – MTK: 0-0

A Ferencváros mindent kihagyott, az MTK elhozott egy pontot a Groupamából

Hiába támadott jóval többet a Ferencváros, a jól védekező MTK megérdemelten harcolta ki a döntetlent.
Bár az örökrangadó nagy részében a Ferencváros többet veszélyeztetett, az MTK megúszta kapott gól nélkül, és egy pontot elhozott az Üllői útról a labdarúgó NB I 10. fordulójában.


Nyilatkozatok:

Peter Stöger:Mindenképpen hatékonyabban kell majd védekeznünk, mint a legutóbbi, ZTE elleni bajnokin. Továbbá a kapu előtt is pontosabbnak kell lennünk, hiszen hiába vannak meg a helyzeteink, ha nem tudjuk őket gólra, gólokra váltani. Ezzel legutóbb gondjaink voltak, de tegyük hozzá, hogy a szerencse sem állt az oldalunkon. Mindenki tudja a csapatban, hogy mennyire fontos mérkőzés vár ránk a nagy rivális MTK ellen, éppen ezért a hozzáállással nem lesz gond. Saját közönségünk előtt egyértelmű célunk a három pont megszerzése

A mérkőzés:

Ferencváros — MTK Budapest: 0-0
Groupama Aréna, 18:00. 6.907 néző.
Vezette: Solymosi Péter (asszisztensek: Tóth II. V., Horváth R.; Videóbíró: Bogár Gergő; VAR asszisztens: Kovács G.; VAR operátor: Szőts; tartalékjv.: Pillók)

Ferencváros: Bogdán — Wingo, Blazic, Kovacevic, Civic (Cabraja, 46.) — Besic (Laidouni, 46.), Vécsei (Somália, 62.) — Uzuni, Nguen, Mak (Marin, 76.) — R. Mmaee (Boli, 28.)
kispad: Mergl, S. Mmaee, Zubkov, Zachariassen, Loncar, Gavric
vezetőedző: Peter Stöger

MTK Budapest: Mijatovic — Balázs B., Varju, Ferreira, Herrera — Ramadani, Weir — Kovácsréti (Vancsa, 78.), Dimitrov (Kosznovszky, 86.), Grozav (Kata, 90+5.) — Miovski (Kocsis B., 86.)
kispad: Csenterics, Somodi, Mezei, Haraszti, Amedome, Nagy B., Markovic
mb. vezetőedző: Teodoru Vaszilisz helyett Pintér Ádám

Sárga lap: Blazic (63.) illetve Ferreira (45+1.)

Aki örökrangadóra vágyott vasárnap, és úgy gondolkodott, hogy „mit nekem a Manchester United–Liverpool, ne fárasszanak már ezzel az Ajax–PSV-vel, Roma–Napolival, a Lionel Messi és Cristiano Ronaldo nélküli el Clásicóval, az Olympique Marseille–PSG-re és az Internazionale–Juventusra pedig úgyis hazaérek”, annak a Groupama Arénába kellett kimennie, hiszen ott rendezték meg a magyar futball legendás meccsét: a 32-szeres bajnok Ferencváros fogadta a 23-szoros aranyérmes MTK-t.

A tét nem is volt kicsi, hiszen a címvédő Ferencváros legutóbbi két tétmérkőzését elveszítette (az OTP Bank Ligában a ZTE FC ellen hazai pályán 2–1-re, az Európa-liga csoportkörében a glasgow-i Celtic otthonában 2–0-ra kapott ki a Peter Stöger vezetőedző által irányított együttes), és aligha akarta átélni, hogy 2013 október eleje, tehát több mint nyolc év után újra három tétmeccsen bukjon el egymás után. Az MTK pedig vitathatatlanul hullámvölgyben volt, az előző öt bajnokijából négyet elveszített, a legutóbbi kettőn gólt sem szerzett. Egyelőre az edzőváltás sem hozott fordulatot, a megbízott szakvezető, Teodoru Vaszilisz ugyanis hazai 0–1-gyel indított a Puskás Akadémia ellen.

Állatok főszereplésével indult a rangadó, ám ezúttal nem a Fradi kabalaállata, Igor, a szirti sas játszotta a főszerepet, hanem huszonkét kiskutya: a két csapat játékosai – követve a Haladás korábbi kezdeményezését – még az október 4-i állatok világnapja apropóján egy-egy menhelyi kutyával vonultak ki a pályára, egy nézőtéri molinó is a menhelyi állatok örökbe fogadására buzdított. Szerencsére a rendezők nem játszották be Zámbó Jimmy Fogadj örökbe! című örökbecsűjét – ellenben elhangzott a Himnusz az 1956-os forradalom emlékére.

Mindenki Dibusz Dénes megünneplésére készülődött, hiszen a Ferencváros kapusa, ha pályára lép, a 300. tétmeccsét játssza a Fradiban – ám nem lépett, még a keretben sem volt, holott úgy tűnt, korábbi sérülése a múlté, kedden a Celtic ellen is már ő védett. Ezúttal azonban Bogdán Ádám állt a gólvonalra.

Az MTK kispadjáról pedig hiányzott Teodoru Vaszilisz gyomorrontás miatt, így a megbízott vezetőedző helyettese, Pintér Ádám vezényelte a kék-fehéreket.

A várakozásoknak megfelelően a Fradi volt a kezdeményezőbb fél, azonnal támadásba lendült, birtokolta a labdát, a játék jórészt az MTK térfelén folyt. Úgy telt el azonban huszonnégy perc, hogy tényleges gólhelyzet nem alakult ki egyik kapu előtt sem. Akkor azonban Tokmac Nguen és Ryan Mmaee összjátéka után előbbi jó ütemben kapta vissza a labdát, és az ötös bal csücskéről kapura lőtt, ám kiválóan zárta a szöget Milan Mijatovics kapus.

Váratlanul korán, a 28. percben cserélni kényszerültek a hazaiak, a feltehetően combsérülést szenvedő Ryan Mmaee helyére Franck Boli állt be.

Akadtak aztán még ferencvárosi helyzetek, helyzetecskék az első félidőben (a 33. percben az előre húzódó Henry Wingo néhány méterről az oldalhálóba lőtt, a 39. percben a Boli által kiharcolt szabadrúgást Nguen csavarta kevéssel a jobb felső sarok mellé), de gól nem született. A csaknem hétezer néző füttyszava mellett vonultak pihenőre a csapatok, jogosan: az első negyvenöt percre sok mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy eseménydús volt.

Az átütőerő nem érződött a Ferencváros játékában a második félidő első felében sem.

Meddő mezőnyfölényben voltak a hazaiak, hiányzott az ötlet, a fantázia. A Fradi egyik hatékony fegyverét, Wingo jobb oldali felfutásait jól semlegesítették a vendégek, Sebastián Herrera figyelt rá, és remekül avatkozott közbe, amikor kellett. Középütt szinte esélye sem volt a zöld-fehéreknek az áttörésre, a széleket pedig jól lezárta az MTK.

Sőt a második félidő közepén egy időszakban jobban játszott a vendégcsapat, három kisebb helyzete is volt. Nyilván nem véletlen, hogy hatvan perc játék után Peter Stöger már négyet cserélt, míg Pintér Ádám egyet sem. Nem volt összeszedett a hazaiak játéka, a meccs ezen időszakában az MTK könnyedén átrohant a középpályáján.

Persze ezzel a lehetőséggel a kék-fehéreknek is óvatosan kellett bánniuk, mert ha ilyenkor labdát veszítettek, máris visszatámadott a Fradi. Mint a 69. percben, amikor Boli meghúzta a jobb szélt, és középre adása után Nguen kis híján betalált, az ezt követő szögletből pedig Adnan Kovacevic a jobb kapufára fejelte a labdát.

Érett a Fradi-gól, a 73. percben be is találtak a hazaiak, igaz, les miatt érvénytelen lett a találat, de figyelmeztetés volt az MTK számára, míg a zöld-fehérek frusztrációját jól jelezte, hogy egy ízben Myrto Uzuni és Tokmac Nguen dühösen lökdöste egymást.

Az utolsó negyedóra úgy kezdődött, hogy a Fradi kihasználta az ötödik cserelehetőségét is, míg az MTK egyszer sem változtatott, ez pedig felvetette a kérdést: bírják-e majd erővel, energiával a vendégek, miközben az ellenfél mezőnyjátékosainak fele biztosan frissebb, mint ők?

Ekkor már két-három percenként alakultak ki Fradi-helyzetek, de állta a sarat az MTK. Vancsa Zalán beállítását követelték a vendégdrukkerek, a nevét skandálták, s tényleg ő lett a vendége első cseréje, ám ahogy az feltételezhető volt, nem sok labda jutott el hozzá, a hajrában már szinte folyamatosan az MTK térfelén zajlott a játék. Klasszikus eset: be tudják-e valahogy gyömöszölni a labdát a kapuba a hazaiak, vagy kihúzzák döntetlennel a kék-fehérek?

Nos, utóbbi forgatókönyv valósult meg, így nem nyúlt a Fradi vereségszériája, de az egy ponttal aligha elégedett bárki is az Üllői úton – így a Kisvárda maradt a tabella élén.

Az MTK július 30. után játszott újra döntetlent, s aligha bánja, hogy zsinórban a kilencedik örökrangadón maradt nyeretlen, most igencsak értékes ez az egy pont a bajnok otthonában. 0–0

További képek: fradi.hu, nso.hu, Sportfotók

Nyilatkozatok:

Peter Stöger, a Ferencváros vezetőedzője így értékelt az egy pontot hozó mérkőzés után.

Nem egyszerű a mai mérkőzésről beszélnem, a meccs első 60-65 percében nem játszottunk elég türelmesen, nem mutattuk azt, hogy győzelemmel akarjuk zárni az MTK elleni bajnokit. Csak az utolsó 20-25 percben lehettem elégedett a küzdőszellemmel, akkor láttam a fiúkon, hogy nyerni szeretnének. Egyszerűen magam sem értem ezt a produkciót. Beszéltem a fiúkkal, elmondtam nekik, hogy ez a játék nem lesz elég ahhoz, hogy megnyerjük a bajnokságot. Csak a nevek alapján azt hihetnénk, megfelelő kvalitással rendelkezünk, hogy lehozzunk egy ilyen NB I-es mérkőzést, de ma nem mutattunk kvalitást a pályán, ezért vagyok csalódott. Nehéz periódusban vagyunk, de meg fogjuk oldani az apró problémáinkat.

A problémák között említette, hogy új játékosok érkeztek, megújult a keret, de szerinte emberi problémákat is meg kell oldaniuk.

„Az elmúlt években három bajnoki címet nyert egymás után a csapat. Nem a motiváció hiányzik a játékosokból, de nem egyszerű elérni azt, hogy a negyedik is meglegyen zsinórban. A hajrában azt a játékot és taktikát játszottuk, amit szeretnénk látni, ha több beadásunk, több helyzetünk lett volna, gólt is szerezhettünk volna. Sok kicsi dolgon kell javítanunk, ez az edző dolga, de elhihetik nekem, hogy a idény végén megnyerjük a bajnokságot.”   

A Nemzeti Sport kérésére reagált a szurkolók meccs utáni reakciójára, a füttyszóra. 

Érthető a szurkolók elégedetlensége, mi is abszolút csalódottak vagyunk. Ahogy már mondtam, nem elég csak a nevek értéke és a játékosok kvalitása ahhoz, hogy megnyerjük a bajnokságot, munka nélkül ezt nem lehet megcsinálni. Ha a pályán nem dolgozunk eleget, ez nem fog sikerülni.”

Néhány játékossal kapcsolatban is szolgált információval. Bár jól van, Dibusz Dénes koronavírustesztje pozitív lett, ezért nem volt keretben az MTK ellen. A 27. percben Ryan Mmaeét sérülés miatt kellett lecserélni, egyelőre nem tudni, mennyire súlyos. Botka Endrére  remélhetőleg két hét múlva már számíthat, míg Zseljko Gavricsról elmondta Stöger, a fiatal szerb játékos tehetséges, de még nem jött el az idő, hogy bevesse. Beszélt vele erről, és tisztában van a helyzetével. A jövőben mindenképpen sok játékpercet kíván neki adni.

Az MTK vezetőedzője, Teodoru Vaszilisz betegség miatt nem ülhetett le a kispadra, így a Ferencváros ellen Pintér Ádám pályaedző irányította a csapatot. A mérkőzés után a következőket mondta.

 Még nagyon friss az élmény, de azt gondolom, ez bravúros teljesítmény volt tőlünk az elmúlt hetek fényében. Nagyon szervezetten védekeztünk, végig tudtuk, hogy ha egy kis hiba is jönne, azt megbüntetné a Fradi, de ezúttal mindig volt egy bevetődő ember, aki odaért, aki mentett, amikor kellett. Elöl helyzetecskékig jutottunk, tudjuk, miben kell még fejlődnünk. Jó úton indultunk el, pozitív és építő, ezen megyünk tovább. Ahogy mondtam is, kevés helyzetet alakítottunk ki, bár azért messze vagyunk mi még a Ferencvárostól. Néhány hete kezdtük el a munkát az új stábbal, még idő kell, hogy megvalósítsuk az elképzeléseinket. Ami az én beugrásomat illeti: csak ma tudtam meg, hogy én ülök majd a padon, Ciki bá’ ugyan szeretett volna ott lenni a csapat mellett, de az orvosi stáb úgy látta jónak, hogy ne kockáztassunk. Én követtem az utasításokat a padon, csak egy agy voltam a többiek között.”

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és az MTK hivatalos honlapja, valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2021.X.24. Ferencváros – MTK: 0-0 bejegyzéshez

  • PERCRŐL PERCRE

    90+6.

    PERC
    Itt a vége, hiába nyomott a Ferencváros, az MTK megőrizte a kapuját a góltól. 0–0

    90+5.

    PERC
    Kata Grozav
    90+3.

    PERC
    Laidouni cselezte át magát két emberen, majd 7 méterről, balról ellőtte a labdát a jobb alsó mellett.

    90+2.

    PERC
    A legutóbbi három idegenbeli meccsén alulmaradt az MTK, ráadásul mindig lagalább két gólt kapott. Most még harcban áll a döntetlenért.

    90+2.

    PERC
    Boli küzdött meg a labdáért, kitette Wingónak, aki jobbról lágyan középre ívelt, Nguen pedig 10 méterről jutott fejeshez, amelyet Mijatovics elvetődve kaparintott meg.

    90.

    PERC
    Öt perc a hosszabbítás.

    90.

    PERC
    Uzuni szöktette Cabraját a bal szélen, akinek a beadását biztosan vágta ki Varju.

    87.

    PERC
    Nguen tolta meg két védő között, majd mielőtt a harmadik odaért volna, ellőtte a labdát, de éppen Mijatovics kezébe.

    87.

    PERC
    Weir indulhatott kontrára, de hiába indultak meg mellette a társak, egy rossz passz, és odalett a helyzet.

    85.

    PERC
    Kocsis Miovszki
    85.

    PERC
    Kosznovszky Dimitrov
    84.

    PERC
    A Ferencváros az előző hét hazai bajnokiján mindig legalább három gól született. Ez a sorozat ma valószínűleg megszakad.

    79.

    PERC
    Cabraja beadását most Uzuni remekül vette le mellel, majd lekészítette Laidouninak, aki 15 méterről a bal alsót vette célba, Mijatovics szépen védett.

    78.

    PERC
    Vancsa Kovácsréti
    78.

    PERC
    Igencsak beszorult az MTK, nagyon nyom a Fradi.

    78.

    PERC
    Cabraja adott remekül középre, Nguen eléggé elméretezte a fejest.

    76.

    PERC
    Marin Mak
    76.

    PERC
    Laidouni két nagy csellel helyzetbe került, Varju szögletre mentett.

    75.

    PERC
    A videobíró jóváhagyta, tényleg les volt.

    74.

    PERC
    Azért a videobíró nézi az esetet…

    73.

    PERC
    Uzuni lőtt gólt Nguen passza után 5 méterről, de hiába, mert a bíró szerint Nguen már lesről indult.

    71.

    PERC
    KAPUFA! Bal oldali szöglet után Kovacevic 8 méteres fejese a jobb kapufáról jött ki.

    70.

    PERC
    Kivételesen gyorsan meg tudott indulni a Ferencváros, Boli adott középre Nguennek, aki 11 méterről úgy lőtt mellé, hogy a lövés Varju lábáról pattant le.

    63.

    PERC
    Grozav lőtte el 15 méterről, a labdája csak az oldalhálót zörgette meg. Bogdán rajta volt a labdán.

    62.

    PERC
    Újabb váltás a Ferencvárosban, mert nem játszik jól a csapat.

    62.

    PERC
    Somália Vécsei
    61.

    PERC
    Már több mint fél éve, az április 17-i kisvárdai 0–0 óta nem játszott tétmeccsen döntetlent a Ferencváros. Ez idő alatt 24 tétmeccset vívtak a zöld-fehérek, 16-szor nyertek, 8-szor vesztettek, ebből a bajnokságban csak kétszer, de egyszer sem fővárosi csapat ellen.

    61.

    PERC
    Nguen vállalkozott lövésre 24 méterről, a labda magasan elszállt a léc felett.

    60.

    PERC
    Dimitrov húzott befelé a tizenhatoson belülre, de erőtlen gurítása Bogdán kezében halt el.

    57.

    PERC
    Dimitrov kapott jó labdát Kovácsrétitől, majd 19 méterről gyengén lőtt a jobb alsó mellé.

    53.

    PERC
    Boli indította a jobbon Uzunit, aki középre adott, és bár ígéretesnek tűnt az akció, végül nem lett belőle semmi.

    52.

    PERC
    Különösebb események nélkül telt el a második félidő első öt perce.

    46.

    PERC
    Elkezdődött a második félidő, két ferencvárosi cserével.

    FÉLIDŐ

    Laidouni Besic
    FÉLIDŐ

    Cabraja Civic
    45+3.

    PERC
    Vége az első félidőnek. A hazai szurkolók füttye sok mindent elárul… 0–0

    45.

    PERC
    Tiago Ferreira elkésett belépője érdemelte ki a sárga lapot.

    39.

    PERC
    A szabadrúgást Nguen csavarta nem sokkal a jobb felső mellé.

    38.

    PERC
    Jobb oldali MTK-szöglet után indult Nguen, aki szöktette Bolit, az FTC támadója fennakadt Ramadanin, így szabadrúgással jöhetett a tizenhatos bal sarka közeléből a Ferencváros.

    37.

    PERC
    Az MTK vitathatatlanul hullámvölgyben van, az előző öt bajnokijából négyet elbukott – a legutóbbi kettőn nem szerzett gólt – és csak egyet nyert meg, a Mezőkövesd ellen a hajrában esett mázlis góllal (1–0). Egyelőre az edzőváltás sem hozott fordulatot, a megbízott szakvezető, Teodoru Vaszilisz ugyanis egy hazai 0–1-gyel indított a Puskás Akadémia ellen.

    36.

    PERC
    Beszorult az MTK, de Wingo jobb oldali beadását szabálytalanul akarta megszerezni Boli, így jöhetett szabadrúgással a kék-fehér csapat.

    34.

    PERC
    Boli próbálta meg 22 méterről, de a labda lecsúszott a lábáról.

    33.

    PERC
    Besic szöktette Wingót, aki betört a tizenhatoson belülre, majd jobbról, egészen éles szögből az oldalhálóba lőtt.

    28.

    PERC
    Váratlan csere a Ferencvárosban, lehet, hogy sérülés miatt.

    27.

    PERC
    Boli Mmaee
    24.

    PERC
    Egy kicsit ápolni kellett utána az MTK kapusát.

    23.

    PERC
    Nguen kényszerítőzött Ryan Mmaeéval, majd az ötös bal sarkáról, éles szögből lőtt, Mijatovics arccal védett.

    15.

    PERC
    A Ferencváros a legutóbbi nyolc örökrangadón veretlen maradt, két 1–1-es, majd a legutóbbi 2–2-es döntetlen mellett ötször győzött, mindig legalább kétgólos különbséggel (3–1, 4–1, 2–0, 3–1, 2–0). Az MTK több mint öt éve, 2016. szeptember 10. (2–1, Dunaújvárosban) óta nem tudta felülmúlni legnagyobb riválisát.

    15.

    PERC
    Besic indította volna Uzunit, hátha ki tud ugrani az albán támadó a védők között, de Herrera lekapcsolta az átadást.

    9.

    PERC
    Egészen idáig! Mak végzett el szabadrúgást 25 méterre a vendégek kapujától. A beadás megpattant Herrerán, így került Blazic elé, aki közelről Mijatovics kezébe adta fel a labdát.

    8.

    PERC
    Letámad az FTC, az MTK jóformán csak védekezik, de a helyzetekkel még adós a zöld-fehér csapat.

    6.

    PERC
    Az MTK kispadján Pintér Ádám ül, mivel Teodoru Vaszilisz megbetegedett.

    5.

    PERC
    Besic cselezgetett a vendégek tizenhatosának jobb oldala közelében, majd kivezette a labdát az alapvonalon túlra.

    3.

    PERC
    Herrera indítása hosszúnak bizonyult, a kimozduló Bogdán felkapta a labdát.

    1.

    PERC
    Elkezdődött a mérkőzés, a Ferencváros zöld-fehér csíkos mezben, fehér nadrágban, az MTK tiszta kékben játszik.

    A két patinás fővárosi csapat eddigi 218 bajnoki csatájának mérlege: 90 ferencvárosi siker, 50 döntetlen, 78 MTK-diadal. A zöld-fehérek eddig 351-szer találtak be ellenfelüknek, 350. góljukat a legutóbbi, februári találkozójukon az ukrán Olekszandr Zubkov lőtte.

    Nincs jó passzban az MTK, Giovanni Costantino vezetőedző leváltása sem hozta meg a várt kedvező változást. Az utóbbi két fordulóban kikapott a csapat, ma pedig a bajnokkal mérkőzik meg. A kilátások nem a legjobbak, ám Balázs Benjámin szerint lemásolható a ZTE taktikája. „Kedden kezdtük a felkészülést a Ferencváros elleni mérkőzésre – nyilatkozta a védő a klub honlapjának. – Szerdán és csütörtökön nagyobb terhelést kaptunk, s mindennap videóztunk, ellenfelünk játékát elemeztük. Vezetőedzőnk, Teodoru Vaszilisz megmutatta azokat a pontokat, amelyeken megbontható a bajnok védekezése, s persze felhívta a figyelmet arra is, mire kell ügyelnünk a védekezésnél. A péntek kicsit lazább nap volt, átvettük a taktikai elemeket, gyakoroltuk a szabadrúgás- és a szögletvariációkat. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a Fradi kiemelkedik a mezőnyből, ennek ellenére félelem nélkül várjuk a meccset. Mindenki motivált, ám nem lesz egyszerű összecsapás.”

    Peter Stöger, a házigazdák vezetőedzője először tapasztalhatja meg, milyen hangulata van a két pesti csapat összecsapásának, az osztrák szakember nyilván azt reméli, hogy a ZTE és a Celtic elleni vereség után újra nyernek a zöld-fehérek. Hogy mi kell ehhez? „Mindenképpen hatékonyabban kell védekeznünk, mint a legutóbbi, ZTE elleni bajnokin – adta meg a választ a fradi.hu oldalon. – Továbbá a kapu előtt is pontosabbnak kell lennünk, hiszen hiába vannak meg a helyzeteink, ha nem tudjuk őket gólra, gólokra váltani. Ezzel legutóbb gondjaink voltak, de tegyük hozzá, hogy a szerencse sem állt az oldalunkon. Mindenki tudja a csapatban, mennyire fontos mérkőzés vár ránk a nagy rivális MTK ellen, éppen ezért a hozzáállással nem lesz gond. Saját közönségünk előtt egyértelmű célunk a három pont megszerzése.”

    „Nehéz elképzelni, hogy egymást követő három tétmérkőzését is elveszítse a Ferencváros. A Zalaegerszeg sikerreceptjét előveheti az MTK is a Groupama Arénában, de a pontszerzéshez ugyanannyi szerencse is kellene. Nem könnyen, de ezt a meccset már megnyeri a Fradi.” (Bodnár Zalán kollégánk tippje a meccs előtt.)

    A vasárnapi örökrangadó 1903 óta a Fradi és az MTK 219. bajnoki összecsapása (így tartják nyilván a klubok, egyébként a különböző adatbázisokban eltérő adatok szerepelnek). A különbség oka két 1925-ös mérkőzés (országos bajnoki döntő, 0:0 és 4:1-es MTK-siker, de ezt a bajnokságon kívül bonyolították le a vidék legjobbjainak részvételével).

    Szeretettel köszöntjük kedves olvasóinkat! Hamarosan kezdődik az Üllői úton a Ferencváros–MTK örökrangadó. Tartsanak velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ