A Ferencváros játékosainak közleménye

Az elmúlt napokban rengeteg szurkoló és újságí­ró volt kí­váncsi a véleményünkre a klub felénk fennálló tartozásainak rendezésével kapcsolatban. Mivel ezeknek az érdeklődéseknek a száma olyan hatalmas, hogy képtelenek vagyunk egyesével kielégí­teni, ezért választottuk ezt az utat, hogy egy közleményben forduljunk mindazokhoz, akik kí­váncsiak véleményünkre.

Profi labdarúgókként úgy gondoljuk, hogy nekünk elsősorban a pályán kell helytállnunk és teljesí­tenünk, és nem engedhetjük meg magunknak, hogy ebben a helyzetben többet foglalkozzunk egyéb ügyekkel, mint a futballal.

A klub valóban tartozik nekünk, és a korábban megí­gért határidőre nem tudták törleszteni a tartozásokat. Egyeztettünk Furulyás János elnök úrral, aki azt kérte tőlünk, hogy legyünk türelemmel, mert van remény a gazdasági kérdések mielőbbi megoldására.

A csapat valamennyi tagja úgy döntött, hogy ebben a helyzetben egységesek leszünk, ami azt jelenti, hogy csak a labdarúgásra koncentrálunk, és minden edzésen, minden mérkőzésen a lehető legtöbbet tesszük meg.

Szeretnénk megvédeni bajnoki és kupaelsőségünket is, és ezért mindent megteszünk. Szeretnénk kérni szurkolóinkat, hogy ebben a nehéz helyzetben, ha lehet még a szokásosnál is nagyobb elszántsággal buzdí­tsanak bennünket valamennyi mérkőzésen, és segí­tsék hozzá a Ferencvárost ahhoz, hogy közösen átvészelhessük ezt a nehéz helyzetet.

Szeretnénk külön szólni játékostársunk Adem Kapic helyzetéről is. Tudjuk, hogy ő jogi lépéseket tett a klub ellen. Annak ellenére, hogy mi magunk egyelőre nem kí­vánunk hozzá hasonló utat választani, szeretnénk kijelenteni, hogy a csapatnak szüksége van egy jó Adem Kapicra, éppen ezért kiállunk mellette és szóba sem kerül esetleges kiközösí­tése.

Bí­zunk benne, hogy a gazdasági nehézségek mielőbb megoldódnak, és vele közösen tudjuk elérni a remélt sikereket, melyek elégedetté és boldoggá tesznek majd valamennyi ferencvárosi szurkolót!

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.25. 17:00, M4 Sport
05.01.19:30, M4 Sport
05.08.
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ