A levél Ausztráliából jött

Érdekes levelet kézbesí­tett a posta pénteken a Ferencváros Üllői úti sporttelepére. A levél Ausztráliából jött: Jack Skolnik, az ausztrál labdarúgószövetség elnökségének tagja í­rta, aki annak idején a zöld-fehérek ausztráliai portyájával kapcsolatos szervezési teendőket látta el.

A levélí­ró meleg szavakkal köszöni meg a zöld-fehéreknek, hogy Ausztráliában népszerűsí­tették a labdarúgást, majd ezt í­rja:

Kontinensünkön sok sportküldöttség fordult már meg a világ különböző részeiből, már sok-sok sportág képviselői látogattak el hozzánk. Ne vegyék udvariaskodásnak, amikor megállapí­tjuk, hogy eddigi vendégeink közül önök keltették nálunk a legjobb benyomást, nem is annyira kiváló szereplésükkel, mint inkább viselkedésükkel. Az önök küldöttségének szerény, de mégis kedélyes magatartása még ma is beszédtéma tárgya nálunk, s úgy érezzük, hogy ezt kötelességünk az önök tudomására hozni. Reméljük, hogy az önök országából máskor is lesz szerencsénk vendégül  látni  sportolókat.

1957. szeptember 20.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.17.17:00, M4 Sport
04.20.20:00, M4 Sport
04.25. 17:00, M4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ