A levél Ausztráliából jött

Érdekes levelet kézbesített a posta pénteken a Ferencváros Üllői úti sporttelepére. A levél Ausztráliából jött: Jack Skolnik, az ausztrál labdarúgószövetség elnökségének tagja írta, aki annak idején a zöld-fehérek ausztráliai portyájával kapcsolatos szervezési teendőket látta el.

A levélíró meleg szavakkal köszöni meg a zöld-fehéreknek, hogy Ausztráliában népszerűsítették a labdarúgást, majd ezt írja:

Kontinensünkön sok sportküldöttség fordult már meg a világ különböző részeiből, már sok-sok sportág képviselői látogattak el hozzánk. Ne vegyék udvariaskodásnak, amikor megállapítjuk, hogy eddigi vendégeink közül önök keltették nálunk a legjobb benyomást, nem is annyira kiváló szereplésükkel, mint inkább viselkedésükkel. Az önök küldöttségének szerény, de mégis kedélyes magatartása még ma is beszédtéma tárgya nálunk, s úgy érezzük, hogy ezt kötelességünk az önök tudomására hozni. Reméljük, hogy az önök országából máskor is lesz szerencsénk vendégül  látni  sportolókat.

1957. szeptember 20.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: 08.25.18:00 Puskás-FTC (TV:M4)
Következik: 08.29.20:00 EL PLAY-OFF FTC-FK Suduva (TV:M4)
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
FACEBOOK:
HOST