A Ramblerek Siófokon

A kerékpár távverseny folytatásakép múlt vasárnap délután a Ramblerek két kombinált csapata tartotta a siófoki telepen football-mérkőzését. A délelőtt még kánikulás idő hirtelen megváltozott s azt kissé szeles és hűvös idő váltotta fel, a mi a football-mérkőzés lefolyására nézve kedvező befolyást gyakorolt. Pontban 1/2 6 órakor Iszer Károly biró füttye megadta a jelt a játék megkezdéséhez. A csapatok a következő összeállí­tásban állottak fel:

A) csapat: Bádonyi (BTC) – Rapos (BTC), Stobbe Kálmán, (BTC) – Gorszky (FTC), Ordódy (BTC), Scharfe (BTC) – Ott (BTC), Buda (BTC), Pokorny (FTC), Borbás (FTC), Kovács (FTC).

B) csapat: Stobbe F. (BTC) – Horn (FTC), Schwarz (FTC) – Bródy (FTC), Pozsonyi (MTK), Péczely (MUE) – Braun (FTC), Róka (BTC), Mannó (BTC), Kohlhanek (FTC), Károly (MTK).

A csapatoknak elosztása nagyon szerencsésnek mondható, mert mindkét legénység a küzdelemben teljesen egyenlőnek mutatkozott s a goaldifferencziát legfeljebb az A) csapat védelmének csekély különbözettél jobb volta hozhatta csak létre. Kezdés után alig két percz múlva a labda már fennakadt az A) csapat hálójában. Mannó lőtte azt, de mivel előzőleg véletlenül »hands«-et csinált, a goalt a biró érvénytelení­tette. A küzdelem meglehetős változatos lesz, mindkét csapat erélyesen támad s daczára annak, hogy a játékosok egyenként alig ismerték egymás modorát, mégis mintaszerű összjátékot produkáltak. Az első félidő izgalmas momentumokban gazdag küzdelem után az A) csapat javára elért 2:0 eredménynyel befejeződött.

A második félidő az elsőhöz hasonlóan rendkí­vül változatos volt. Mindkét csapat kapuvédjének számos alkalma nyí­lik az ellenfél csatárainak veszedelmes lövéseit ártalmatlanná tenni, melyet olykor oly bravúrral végeznek, hogy a publikum zajos tapssal honorálta ügyességüket. A tapsból és éljenzésből azonban kijutott a többi játékosoknak is, kik között számos ismert foot-ball-kapaczitás szerepelt. 2:1 eredménynyel végződött a II-ik félidő, úgy hogy a végeredmény 4:1 eredménynyel végződött az A) csapat javára.

A siófoki pályán meglehetős szép számú közönség jelent meg, hogy a fővárosban ismert s népszerű játékosok küzdelmében gyönyörködhessenek. A játékosokon nem igen látszott a traininghiány, sőt némelyik oly szépen játszott, mintha a football-szezon derekán lennénk.

(Sport-Világ)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Novák Dezső
OLDALAK
01.27. 18:30 m4 Sport
01.30. 20:00 M4 Sport
02.06.17:15 M4Sport
MK: 02.09. 20:00 M4 Sport
02.19. 19:30 m4 Sport
02.26. 19:30 m4 Sport
FOTELSZURKOLÓ