Adventi naptár – 2015 Tempó Fradi a “stáblistán”

advent-2015

Még 6-ot kell aludni

advent-1

Az egyetlen magyar aranylabdásról forgatott és több, mint 40 interjút és számtalan eddig nem látott archí­v anyagot tartalmazó alkotás Albert Flórián cí­men 2012 november elsején mutatták be a mozikban.

A filmben olyan autentikus figurák is szerepelnek és nyilatkoznak, mint Dragan Dzsajics vagy Eusebio. A magyar csapattársak közül pedig Grosics Gyula, Mészöly Kálmán, Dunai Antal, Nyilasi Tibor és sokan mások. Kiváló szí­nészek és zenészek méltatták Albert Flóriánt.

Tovább olvasom…
 

Ég áldjon, Császár, Isten veled, Flórikám
Sokszor tett már az élet kí­méletlenül durva pontot emberek pályafutásának, vagy akár egész sorsának végére, de olyan brutálisan keményet, mint amilyennel Albert Flóriánt elintézte, talán még soha nem bánt el senkivel.

Az egyetlen magyar Aranylabdás páratlan pályafutását 70. születésnapjának tiszteletére feldolgozó életrajz sorozatunkból már csak egyetlen, a zárófejezet, az a bizonyos epilógus volt hátra, amikor 2011 októberének utolsó napján hajnalban érkezett a hí­r: három nappal sikeresnek mondott szí­vműtétje után 70 évesen és 46 naposan elhunyt a magyar futball-Császár.

 

Tovább olvasom…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
EL-csoportkör 12.09. 21:00 M4 Sport
12.12. 16:30 m4 Sport
12.18. 14:45 m4 Sport
01.26. 19:00 m4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ