Adventi naptár, “ZÖLD-FEHÉR A MI SZINÜNK” – egy kézzel í­rt történet : dec. 8.

Még 16-ot kell aludni

Hélisz József:

“ZÖLD-FEHÉR A MI SZINÜNK”

1. KÖTET

(részletek)

 

ÁTTEKINTÉS AZ AMATŐRSÉG KORÁRÓL

(részletek)

 

1899. május 3-án „elrepült a nehéz kő”, útjára indult egy sportklub, amely rövid idő alatt páratlan népszerűségre tett szert a magyar labdarúgásban, és mint az egyik legnagyobb eredményeket felmutató egyesület egész Európában ismerté tette nevét.

 

Tovább olvasom…

4 hozzászólás a(z) Adventi naptár, “ZÖLD-FEHÉR A MI SZINÜNK” – egy kézzel í­rt történet : dec. 8. bejegyzéshez

  • Óriási munka, nem győzök gratulálni. Fradi szí­vvel békés adventet minden “hittársamnak”.

  • Mint a szerzőhöz legközelebb álló személy végig tudtam nézni azt a hatalmas munkát, amit az adatok beszerzése, azok hitelességének ellenőrzése, és természetesen mindezek megszövegezése jelentett. Óriási munka volt, rendkí­vül boldog vagyok, hogy ez a mostanáig kéziratban heverő í­rás sokak számára elérhető lesz.
    .

  • Ahogy Sára Sándor filmjei rendezőként és operatőrként is megmaradnak az örökkévalóságnak, úgy reméljük, hogy Hélisz Józsi bácsi könyveit is nagyon sokáig meg tudjuk őrizni és a Fradi szurkolóknak elérhetővé tenni.

  • Mivel volt szerencsém saját kezemben tartani, mondhatom: nem túlzás ezt a magán-történetí­rást Sára Sándor filmjeihez hasonlí­tani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.14.17:00, M4Sport
04.03.
03.14.17:00, m4sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ