Az FTC bankettje

Szombaton este saját clubházában, bár családias jellegű, de igen sikerült fényes estélyen ünnepelte a FTC. footballistáit, abból az alkalomból, hogy megnyerték a bajnokságot, a Magyar Kupát, és hogy évfordulója volt a múlt évi diadalmas külföldi túrának. Schneider Ferencz dr. alelnök szép beszéde nyitotta meg a felköszöntők sorát, ami után Fischer Mór, a MLSZ. alelnöke rendkí­vüli szellemes beszéd kí­séretében osztotta ki a bajnoki érmeket és adta át Rumbold Gyulának, mint 25-ször repr. játékosnak a MLSZ. remek plakettjét.

Majd Malaky Mihály hosszabb, de igen érdekes beszédben ismertette a FTC. politikáját, erősen hangoztatva, hogy a FTC. és MTK. között nincsen harcz, csupán természetes rivarizálás.

Huber Ferencz a BTC. dí­szoklevelét nyújtotta át a klubnak, Malaky részére pedig diszí­tett ezüst érmet.

Fürst Zsigmond dr. pompás beszédben a sajtót és a hölgyeket köszöntötte föl. Ezután egész halom üdvözlő táviratot olvastak föl. Reggelig, kitűnő hangulatban volt együtt a társaság.

(Sportvilág, 1913. január 20.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
10.24.19:30, m4sport
10.28. 21:00, m4sport
10.31. 19:30, m4sport
11.04. 21:00, m4sport
11.08. 17:00, m4sport
Novák Dezső
Tárhelyszolgáltatónk
25 ÉVES A BL-SIKER
FOTELSZURKOLÓ