Az FTC Zrt közleménye

fradi_cimer

Az FTC Labdarúgó Zrt. a változtatás útjára lépett! Ezúton is szeretnénk megköszönni minden kedves szurkolónknak a támogatást és azt, hogy szeretett klubunk mellett álltak! A jövőben is számítunk támogatásotokra és arra, hogy közösen felépítsünk egy jövőt, egy klubot és egy stadiont, ami a miénk és ahova az illetéktelenek nem léphetnek be!

Új rendszert vezetünk be, ahol kérjük segítségeteket és türelmeteket ahhoz, hogy minden szurkolónkról személyes adatokat és fényképet kaphassunk. Tesszük mindezt azért, hogy kulturált körülményeket tudjunk biztosítani a hazai meccseinken, és hogy a jövőben a Ferencvárost ne érjék további erkölcsi és anyagi veszteségek. A részleteket megismerhetitek az Általános Szerződési Feltételek – ben a regisztrációs oldalunkon!

A bérletvásárlás és regisztráció menete.

2 hozzászólás a(z) Az FTC Zrt közleménye bejegyzéshez

  • Csaba!
    Jó lenne ha ezeket a mondatokat sokan mások is értenék és elfogadnák.

  • EZT MÁR JÓVAL HAMARABB MEG KELLET VOLNA LÉPNI. VIDÉKEN ÉLEK,SAJNOS AZT KELL MONDANOM,HOGY ,,EGYES,,SZURKOLÓNAK NEVEZETT CSŰRHÉK MIATT NAGYON ROSSZ A FRADI MEGITÉLÉSE.ÉN JOBBOLDALI BEÁLLITOTSÁGU EMBER VAGYOK,DE AZT KELL MONDANOM,HOGY NAGY MAGYARORSZÁG ZÁSZLÓNAK ,FASISZTA JELKÉPEKNEK NINCS KERESNI VALÓJA A STADIONOKBA.TÉRJÜNK MÁR ÉSZHEZ,EZZEL A HOZZÁ ÁLÁSSAL MINT AMI MOST VAN AZ MLSZNEK,ÉS AZ UEFÁNAK NEM KELLÜNK AZ BÍZTOS.MÁRPEDIG AZ Ő SZABÁLYAIK SZERINT KELL MŰKÖDNÜNK NEM ÖNHATALMULAG.HIGGYÉTEK ELL ÉN CSAK JÓT AKAROK SZERETET KLUBBOMNAK.ABBAN VISZONT NEM VAGYOK OLYAN BÍZTOS ,HOGY AKIK KINT VANNAK A STADIONBA “A NAGY KEMÉNYMAG” TISZTÁBAN VANNAK TETTÜK SULYOSSÁGÁVAL.HAJRÁ FRADI,HAJRÁ FERENCVÁROS.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: 09.19.21:00 EL csoportkör Espanyol-FTC (TV:Sport1)
Következik: 09.22.18:00 ZTE-FTC (TV:M4sport)
Következik: MK 09.25. 15:00 Iváncsa-FTC (TV: -)
Következik: 09.29.16:00 FTC-Kisvárda (TV:M4stream)
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
FACEBOOK:
HOST