Baráti Kör találkozó

Vendég: A VB-n résztvett jégkorongozóink

Az FTC szurkolók Baráti Köre ekkor ünnepelte a jégkorong bajnokcsapatot és a VB-n eredményesen szereplő játékosokat. Hangulatosain kezdődött a családias ünnepség, hiszen felvételről hallhatták a szurkolók Knézy Jenő értékelő és elismerő mondatait a VB zárómérkőzéséről, amikor a B-csoportbeli bennmaradást kiharcolta a magyar csapat.

Mészöly András csapatkapitány szí­nes összefoglalót adott a nagy világverseny eseményedről, s ezután rátértek az egyesület hazai sikereire. Rajkai László vezetőedző ismertette az elért eredményeket, majd külön hangsúlyozta, hogy ezeket a sikereket elsősorban annak a jó légkörnek tulajdoní­tja, ami az FTC csapatában kialakult. A mérkőzések után sokszor családostól együtt maradt a csapat és a fehér asztal mellett beszélték meg az eseményéket, élvezték az elért sikereket. „Kitűzött céljainkat elértük — mondta Rajkai. Most már a következő időszak feladataira készülünk — hiszen ismét bajnokságot szeretnénk nyerni!” Ezt szurkolóink nagy elismeréssel fogadták és az edző szavai után vastaps hallatszott.

Tapsoltak szurkolóink, azok a sportemberek, akik az egyesület valamennyi szakosztályát, valamennyi sportolóját magukénak tekintik, és mint a példa mutatja, kitartanak a zöld-fehér szí­nek mellett mindenkor és mindenhol. Ennél többet pedig egyetlen egyesület, egyetlen sportközösség sem kí­vánhat…

Nagyí­táshoz klikk a képre!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
09.26. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 09.30. 21:00 M4 Sport
10.03. 17:00 m4 Sport
10.16. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 10.19. 16:30 M4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ