Béla bácsi hagyatéka

Nagyí­táshoz klikk a képre!

3 hozzászólás a(z) Béla bácsi hagyatéka bejegyzéshez

  • És Bukovi Marci bácsi? Aki haláláig együtt viselte a Fradi- és az MTK-jelvényt? Hol vannak már ilyen emberek? Ha az MTK és az UTE nem vált volna kolosszálisan nagy, világverő csapattá, mi sem lennénk azok, akik lettünk.

  • Az ősellenfél ősszurkolója. Micsoda zseniális szí­nész volt! Két sztorija jut eszembe: Taxiba ült, az MTK-székházba akart menni. Odaszólt a sofőrnek: “Az MTK-hoz!”. A sofőr: “Az hol van?” “Maga nem tudja, hol az MTK?” -- De -válaszolt a sofőr, valahol a 8. helyen… És -fejezte be Béla bácsi- akkor láttam meg a visszapillantón a Fradi-zászlót. A másik: örökrangadó után ment be a szí­nházba és mindenkit megkérdezett: “Aranyoskám, nem tudja mi lett a Fradi-MTK?” Mindenki mondta, hogy 3-0 az MTK javára.Az egyik szí­nész azután észbe kapott: Béla bácsi miért kérdi? Nem létezik, hogy ne látta volna? “Azért, mert olyan jó hallani” -- volt a válasz. Akárcsak a mi szurkolóink. Ha jól tudom, a temetésén az MTK csapat vitte a koporsót, de a Fradisták is ott voltak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső