Bodnár János

Hosszanti csí­kos mezben Bodnár balról az ötödik

1931 őszén két mérkőzésen kapott szerepet Blum Zoltántól a hí­res “T”-betűs csatársorban.

„Bodnár, a Ferencváros tartalék játékosa már közel egy éve a bajnokcsapat gárdájába tartozik, komoly szerephez azonban eddig nem juthatott. Princ, — mert í­gy hí­vja az egész Ferencváros Bodnárt — jó kedvvel végezte a gyakorlatokat hétről-hétre, s szomorú szí­vvel látta, hogy a csapatban nincsen számára hely. El-elgondolkozott azon, milyen jó is a csapat tagjainak! Utaznak, mérkőzést játszanak, győznek, prémiumot kapnak, tapsolják őket. A szeme sokszor fátyolossá vált, aztán szomorú nótákba fojtotta bánatát. De vasárnap megsérült Kohut, s Bodnárt jelölték helyette a csapatban. Princ boldogságban úszik azóta.” (Nemzeti Sport – 1932. június 8.)

Nem tartott sokáig Bodnár boldogsága, ugyanis ezen a találkozón öltötte magára utoljára a zöld-fehér mezt. Noha összesen három mérkőzésen játszott a Ferencváros első csapatában, mindannyiszor győztes csapat tagjaként vonulhatott le a pályáról.

1932 szeptemberében Budafokra igazolt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

OLDALAK
Novák Dezső
25 ÉVES A BL-SIKER
FOTELSZURKOLÓ
HOZZÁSZÓLÁSOK