Együttműködéssel segí­ti egymást az FTC és a Nem Adom Fel Alapí­tvány

Együttműködési megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Club (FTC) és a Nem Adom Fel Alapí­tvány, a jövőben a két szervezet kölcsönös segí­tségnyújtással igyekszik támogatni egymás munkáját.

Az együttműködési megállapodást Orosz Pál, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója és Papp Szabolcs, a Nem Adom Fel Alapí­tvány szóvivője jelentette be kedden az FTC székházában. A tájékoztatón elhangzott, hogy a partnerség keretében többek között az alapí­tvány logója megjelenik majd a labdarúgók mezén, a Nemadomfel Együttes pedig fellép a labdarúgó-mérkőzések szüneteiben.

“A nem adom fel akár a mi szlogenünk is lehetne, hiszen ez a mondat tökéletesen átfordí­tható és alkalmazható a sportban is” – hangsúlyozta Orosz Pál. A vezető kiemelete: nagyon fontosanak tartja az együttműködést és bí­zik benne, hogy hosszútávú partnerség született a két szervezet között.

A Nem Adom Fel Alapí­tvány célja, hogy a társadalom valamilyen okból hátrányos helyzetű tagjait segí­tse abban, hogy önmagukban bí­zó, önálló, a saját és a társadalom jövőjéért tenni akaró emberekké váljanak. 2008-óta évente megrendezik a Jobb velünk a világ! jótékonysági koncertet, amelynek bevételéből az évek során csaknem 40 millió forint gyűlt össze. Ezt az összeget a Böjte Csaba ferences rendi szerzetes által vezetett csí­ksomlyói árvaház felújí­tására fordí­tották, valamint létrehoztak Szendrőládon egy családi napközivel ellátott Nemadomfel-házat hátrányos helyzetű gyerekek részére és folyamatban van egy fogyatékos emberek számára készülő öko-lakóotthon épí­tése Budapest III. kerületében.

(MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
EL-csoportkör 09.30. 21:00 M4 Sport
10.03. 17:00 m4 Sport
10.16. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 10.19. 16:30 M4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ