Együttműködéssel segíti egymást az FTC és a Nem Adom Fel Alapítvány

Együttműködési megállapodást kötött a Ferencvárosi Torna Club (FTC) és a Nem Adom Fel Alapítvány, a jövőben a két szervezet kölcsönös segítségnyújtással igyekszik támogatni egymás munkáját.

Az együttműködési megállapodást Orosz Pál, a Ferencváros Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója és Papp Szabolcs, a Nem Adom Fel Alapítvány szóvivője jelentette be kedden az FTC székházában. A tájékoztatón elhangzott, hogy a partnerség keretében többek között az alapítvány logója megjelenik majd a labdarúgók mezén, a Nemadomfel Együttes pedig fellép a labdarúgó-mérkőzések szüneteiben.

“A nem adom fel akár a mi szlogenünk is lehetne, hiszen ez a mondat tökéletesen átfordítható és alkalmazható a sportban is” – hangsúlyozta Orosz Pál. A vezető kiemelete: nagyon fontosanak tartja az együttműködést és bízik benne, hogy hosszútávú partnerség született a két szervezet között.

A Nem Adom Fel Alapítvány célja, hogy a társadalom valamilyen okból hátrányos helyzetű tagjait segítse abban, hogy önmagukban bízó, önálló, a saját és a társadalom jövőjéért tenni akaró emberekké váljanak. 2008-óta évente megrendezik a Jobb velünk a világ! jótékonysági koncertet, amelynek bevételéből az évek során csaknem 40 millió forint gyűlt össze. Ezt az összeget a Böjte Csaba ferences rendi szerzetes által vezetett csíksomlyói árvaház felújítására fordították, valamint létrehoztak Szendrőládon egy családi napközivel ellátott Nemadomfel-házat hátrányos helyzetű gyerekek részére és folyamatban van egy fogyatékos emberek számára készülő öko-lakóotthon építése Budapest III. kerületében.

(MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: 12.08.15:45 FTC-PAFC (TV:M4sport)
Következik: 12.12.21:00 EL csoportkör Ludogorec-FTC (TV:Sport1)
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
FACEBOOK:
HOST