Feljegyzések a fotelból – Könnyed hangolás

5 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Könnyed hangolás bejegyzéshez

  • Ettől a meccstől jobban tartottam, mint kellett volna (mondom utólag). Hiszen már az első félidő végefelé nyilvánvalóvá vált számomra a >rebroviátlagos hazai erőlét< különbsége. De nem csak fizikailag nem bí­rták a tempót a hazaiak, hanem mentálisan sem.
    Továbbá számomra beigazolódott az, amit már egy éve gyaní­tottam: Böde leszálló ágban van. Egyetlen egy "igazi" megmozdulása volt: amikor Könyvest indí­totta. Aki aztán addig ügyeskedett, amí­g gondosan el nem szúrta. Avagy képtelen volt Dibusz eszén túljárni. Kinek hogy tetszik.

  • Sziasztok!
    Igen,az első fél óra”tapogatással”telt el!Ebben a nagy húzd meg ereszd megben,volt minden amit nem szeretek,hátra játék,ami már kevesebb ,és réskeresés visszapasszokkal!Tényleg,fél óráig nem is találtuk a rést.Aztán a villámgólok.12 perc alatt sakk-matt.Anno megfogadtam,hogy minden Fradi gólnál iszok egy sört!Már felhí­vtam a tudakozót,hogy nyitva van-e a detox!?Na azért négy sörig jutottam mint a csapat gólok számával,de legyen elég ennyi!Egyenlőre!Abban igaza van a szerkesztőnek,hogy számomra is érdekes volt,az ellenfél vezet már hárommal, akkor mi szükség van a játékosok szétrúgására?Aztán a végén be is pirosodtak a paksi fülesek!Megjegyezvén, az “ártatlan bárány”úgy derék feletti magasságban ,gyomortájékon, beletalpalva Boliba próbálta a labdát elrúgni,ami addigra pont két méterre volt tőle!Na ez van amikor a “szakmai hozzáértés” rombolásban fejeződik ki! Daniról pár szót!Ő harcolt ,addig amí­g fel nem adta.Még szerencse,Blazic és Frimpong ismerte annyira, hogy gólig nem jutott a mi Danink.Sok sikert neki a jövőben!Most akkor irány Barcelona! Sok siker a mi fiainknak is!

  • Nem láttam a meccset, csak gyűjtögetem az infomorzsákat. Örülök az eredménynek mert lassan úgy kezdtek ellenünk az ellenfelek az nb1-ben, hogy a Fradi B ellen van esélyük. Hát most megmutattuk. Én is evvel a kezdővel kezdtem volna, az EL-ben az idegenbeni meccseket kicsit feladva a B csapattal játszanék, az nb1-ben pedig az A-val. Itthon az A játszana. Bí­zom Rebrovban, néha ingok csak meg. Az eredmények egyelőre őt igazolják. Hajrá Fradi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső