Feljegyzések “A FOTELSZURKOLÓNAK” II.

pdn és társai

Közel két évvel ezelőtt, amikor a 100. rész után dr. Sárosi György születésének 100. évfordulója alkalmából Genovából egy rendhagyó köszöntővel leptük megszerkesztőtársunkat, még nem gondoltuk, hogy ilyen gyorsan elröpül a következő szűk két év.

Sok minden van rohanó világunkban, ami változik, de a “Fotelszurkoló” örök, és az olvasóinkkal együtt mi szerkesztők is sűrűn nyomjuk egy-egy mérkőzés után az “F5”-t, amí­g meg nem jelenik a heti FOTEL.

Ugyan ez csak egy játék, de az alábbi idézetben egy pillanatra “Fotelszurkolóra” cseréljük a futball szót, akkor talán azok is megértük lelkivilágunkat, akiktől ez a világ oly távoli.

Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorí­t, ha ilyen véleményt hallok. Biztosí­thatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb. (Bili Shankly)

 

Lalolib – A FOTELSZURKOLÓ  1-150. rész

 

2 hozzászólás a(z) Feljegyzések “A FOTELSZURKOLÓNAK” II. bejegyzéshez

  • A fotelszurkoló „objektí­ven szubjektí­v” beszámolóit úgy várom minden forduló után, mint 60 évvel ezelőtt Feleki László vagy Peterdi Pál forduló-értékeléseit az egykori Képes Sportban.
    Remélem még sokáig olvashatjuk, és „okos” hozzászólók nem veszik el a kedvét tőle.
    Hajrá, Laci!!

  • 😉 😉 😉 😛 😛 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
11.28.18:00 M4Sport
12.04. 15:30 m4 Sport
EL-csoportkör 12.09. 21:00 M4 Sport
12.12. 16:30 m4 Sport
12.18. 14:45 m4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ