Fűrész Attila: FRADI-ÜGYEK NYOMÁBAN

Fradi ügyek nyomában_1200x628_ajándék_akcio

 

Hogyan befolyásolta a politika a Ferencvárost az elmúlt évtizedekben, mikor adott és mikor vett el szinte mindent a zöld-fehérektől?

A szurkolók milyen szerepet töltöttek be a klub életében, hogyan alakultak ki a Fradi mindennapjait befolyásoló csoportok, amelyek egyre jobban kinyilvánítják véleményüket?

Miért nem talált az egyesület olyan tulajdonost, aki hosszú távon megoldást jelenthet az egyesület problémáira, és mely események vezettek el odáig, hogy már nem is törekszik erre?

Hogyan változott a klub játékosigazolási politikája az idők során, miért tűntek el a saját nevelésű labdarúgók a multikulturálissá vált csapatból?

Melyek azok a megdöbbentő halálesetek, amelyek sorozatban sokkolták a zöld-fehér családot?

Milyen egzisztenciát jelentett ferencvárosi játékosnak lenni a különböző korszakokban?

Hogyan lett Ricardo Monizból a Fradi egyik legnépszerűbb edzője, és miként gondol vissza az Üllői úton töltött ellentmondásos időszakára?

A FRADI-ÜGYEK NYOMÁBAN című könyv megpróbál válaszolni ezekre a kérdésekre. Egykori dokumentumok és a főszereplők visszaemlékezései teszik teljessé a képet, végre megszólalnak azok, akik eddig nem szívesen beszéltek bizonyos dolgokról. A kötet kor- és kórképet ad, miközben rávilágít azokra a problémákra, amelyek jelenleg is sújtják a Ferencvárost. Volt játékosok és vezetők avatják be az olvasókat az elmúlt évtizedek legnagyobb visszhangot kiváltó ügyeibe, Ricardo Moniz először mesél a klubvezetés és a közte kialakult konfliktusról – amely a távozásához vezetett, a szurkolók vezére pedig részletesen kifejti, miért nincs jövője a jelenlegi klubmodellnek.

Rendelje meg kedvezményesen a www.inverzmedia.hu oldalon és ajándékként megkapja a Ferencváros egykori legendás krónikásának, Nagy Bélának idén kiadott posztumusz művét, a ’Fergeteges Fradi siker’ című könyvet, amely Albert Flóriánék legnagyobb sikerét, az 1965-ös VVK-diadalt dolgozza fel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
EL-csoportkör 2019
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
HOST