Gyertyagyújtás a Fradi pályán Varga Zoli emlékére

varga-zoltan_20100412_megemlekezes_11
Az FTC Labdarúgó Zrt. és a Ferencvárosi Torna Club a pénteken tragikus hirtelenséggel elhunyt Varga Zoltánról, a Ferencváros egykori kiválóságáról emlékezett meg egy kegyeletteljes gyertyagyújtással, hétfőn este hat órától az Albert Stadion Springer szobra mögött.

A megemlékezésen a Ferencváros részéről először Berki Krisztián és Rieb György helyezett el koszorút, őket Albert Flórán és Szűcs Lajos követte az egykori „Fradi-legendák” képviseletében. A jelenlegi felnőtt és NB3-as csapat, az utánpótlás játékosok, valamint az FTC Baráti Kör képviselői is elhelyeztek egy-egy koszorút Varga tiszteletére. Jelen voltak a klubok, az MLSZ, a MOB képviselői, a Fradi Öregfiúk csapatának tagjai, illetve olyan egykori játékostársak és barátok, akik a folyamatosan érkező, közel kétezer szurkolóval este kilencig gyújtottak mécsest a fradi csatárának emlékére.

varga-zoltan_20100412_megemlekezes_gyerekei_16

Varga Zoltán temetésének részleteiről későbbiek folyamán, várhatóan a keddi vagy szerdai napon tudunk tájékoztatást nyújtani.

(FTC Press)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Novák Dezső
OLDALAK
01.26. 19:00 m4 Sport
FOTELSZURKOLÓ