Horvátországban edzőtáborozik a csapat

Véglegessé vált, hogy egy második edzőtáborozáson is részt veszünk a tél folyamán. A mieink Pulába utaznak majd, február 6. és 16. között Horvátországban készülhet a csapat ideális körülmények között. A tervek szerint a helyszí­nen a taktikai finomí­tásokon lesz a hangsúly.

íme a keret:

Kapusok: Marko Ranilovic, Justin Haber, Mester Tamás
Védők: Ailton José Pereira Junior, Djordje Tutoric, Rodenbücher István, Dragóner Attila, Balog Zoltán, Csizmadia Csaba
Középpályások: Józsi György, André Francisco Williams Rocha Da Silva, Srdjan Stanic, Rósa Dénes, Maróti Béla, Tóth Bence, Matias Birge, Matias Sosa
Támadók: Marek Heinz, Liban Abdi, Emil Miljkovic, André Schembri, Hector Gabriel Morales, Ali Hassan

*

Reggel (2011.02. 11.) fél nyolckor a Taxi 2000-nek köszönhetően megérkezett az edzőtáborba Justin Haber, André Schembri, Maróti Béla, valamint masszőrünk, Eisemann László is. A máltaiak hazájuk válogatottjában játszottak Svájc ellen (0-0), középpályásunk influenzás volt, mí­g “Eizi” Dubajban járt a magyar nemzeti csapattal.

*

Liban Abdinak kiújult az Achilles-í­n sérülése, í­gy egy ideig nem tud a csapattal dolgozni. Abdi ezért ma (2011.02.11.) elhagyja Pulát és visszatér Magyarországra.

*

A Sloboda Tuzla elleni mérkőzést követően az együttes elhagyta Pulát, a társaság Zágráb felé vette az irányt. A keret már ott éjszakázott, délelőtt pedig Csáktornyára utazik, ahol 14 órakor lejátsszuk e heti utolsó edzőmeccsünket a helyi együttes ellen.

További képek itt, itt, itt, itt, itt, itt, itt és itt …

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján, 2011.02.03. – 2011.02.16.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ