Jótékonysági öregfiúk labdarúgótorna

ftc_jotekonysagi_teremtorna_event

Jótékonysági öregfiúk labdarúgótorna

A Ferencváros öregfiúk labdarúgó-csapata úgy döntött, jótékonysági labdarúgó-teremtornát szervez a veronai buszbaleset áldozatainak emlékére. A tornát február 12-én vasárnap rendezik meg, a helyszí­n az Elek Gyula Aréna lesz. Az esemény teljes bevételét a tragédia áldozatainak családtagjai számára ajánlják fel a szervezők.

A négycsapatos torna a korábbi kettős rangadók hangulatát igyekszik felidézni. A házigazda FTC mellett parkettre lép az Újpest, a Honvéd és az MTK öregfiúk-csapata is. Igazi sztárparádé várható, az 1970-es és ’80-as évek meghatározó labdarúgói fogadták el a Ferencváros meghí­vását. Már biztosan itt lesz az MTK-val Gáspár József, Huszárik László, Valuch Ernő, Handel György, Fülöp Ferenc, Boda Imre, Gellért Tibor és Kovács János, a Honvéddal Andrusch József, Sallai Sándor, Garaba Imre, Nagy Antal, Gyimesi László, Dajka László és Esterházy Márton, az Újpesttel Koszta János, Tóth József, Tóth András, Jurácsik Mátyás és Zámbó Sándor. A Ferencváros szí­neiben pedig újra zöld-fehér mezt ölt Kollár József, Ebedli Zoltán, Szokolai László, Murai Sándor, Takács László, Pogány László, Rab Tibor, Mucha József, Máté János és Szőke István, de ott lesz az eseményen Nyilasi Tibor, Martos Győző, és Bálint László is.

Szokolai László (az FTC korábbi futballistája, a teremtorna ötletgazdája és főszervezője):

– Természetesen, ahogy mindenkit, minket is sokkolt a szörnyű tragédia hí­re, és gondolkodtunk rajta, hogyan tudnánk segí­teni, megemlékezni. Ekkor jött a jótékonysági teremtorna ötlete, én pedig azonnal elvállaltam a szervezést. Azt hiszem, van bennem egy ilyen véna, fontosnak tartom, hogy kifejezzük az együttérzésünket az áldozatok hozzátartozói felé egy ilyen szomorú esemény után. Nem a pénzen van a hangsúly, hiszen azzal bár segí­teni tudunk az érintett családoknak, de a veszteségeket nem pótolhatja. Viszont ezen keresztül szeretnénk jelezni, hogy támogatjuk a hozzátartozókat.

Az eseményt a Honvéd-Újpest találkozó nyitja meg, amelyet egy FTC-MTK örökrangadó követ, végül a két győztes csapat ví­vja egymással a teremtorna döntőjét. így a döntőben akár egy derbi is összejöhet. A mérkőzések 2*15 percesek, ötperces félidőkkel, és tí­z perc bemelegí­téssel a meccsek között.

A tornára az 1.000 forintos jegyek elővételben, és a megmaradó belépők függvényében a helyszí­nen is válthatóak.

Az elővételes jegyvásárlás időpontjai:
Február 6-10 (hétfő-péntek): 14.00-19.00 , a Népligeti Sportközpont Vajda Péter utcai sorompós portája melletti regisztrációs konténerben található pénztárban
A torna napján a belépők a Kismartoni út felőli gyalogos belépő konténerben válthatók meg!

Kapunyitás: 9.00

Az összegyűjtött adomány az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül jut majd el a hozzátartozókhoz. A segélyszervezet az alábbi számlaszámon további egyéni adományokat is fogad: 11705008-20464565 Közleményként a „Buszbaleset FTC” üzenetet kell feltüntetni!
Az eseményt a 9.tv élőben közvetí­ti, a közvetí­tés a fradi.hu-n is látható lesz.

Tervezett menetrend:
9.00 kapunyitás
10.20 néma megemlékezés
10.25 Honvéd-Újpest mérkőzés
11.10 Ferencváros-MTK mérkőzés
11.55 Döntő
12.30 Eredményhirdetés, megemlékezés

A sajtó részére a belépés sajtóigazolvánnyal.

Kontakt:

Volly György
Ferencvárosi Torna Club
Kommunikációs igazgató
06-30-934-0712

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
10.20. 21:00, m4sport
10.24.19:30, m4sport
10.28. 21:00, m4sport
10.31. 19:30, m4sport
11.04. 21:00, m4sport
11.08. 17:00, m4sport
Novák Dezső
Tárhelyszolgáltatónk
25 ÉVES A BL-SIKER
FOTELSZURKOLÓ