Kevin McCabe nyilatkozata

Kevin McCabe, az FTC Zrt. 94%-os többségi tulajdonosának képviseletében a következő nyilatkozatot tette:

– Teljes részletességgel tudomással bí­rok a Ferencváros szakmai és gazdasági menedzsmentjében történt változásokról, és teljes mértékben megbí­zom Alexander Gerstl és a szakmai igazgató, Prukner László urak szakértelmében és lojalitásában, és biztosan tudom, hogy a Ferencváros menedzsmentjében és szerkezetében szükséges változásokat jól fogják megszervezni és végrehajtani. Az új menedzsment várhatóan június 23-án bemutatásra kerül, és azonnal megkezdi működését. A fejlesztéseket elsősorban az alaptevékenység, azaz a labdarúgás területére koncentráljuk, de nem feledkezünk meg a stadion ügyéről sem. A stadionépí­tés engedélyeztetés alatt áll, és a finanszí­rozás megszervezésén dolgozunk.

Az FTC Labdarúgó Zrt. eladását nem tervezzük, az ezzel kapcsolatos hí­resztelések minden alapot nélkülöznek, mint ahogyan azon hí­resztelések is, hogy a Labdarúgó Zrt. tulajdonosi szerkezete megváltozott volna. Lehetőséget látunk azonban a későbbiekben szakmai befektető bevonására, a befektető kiválasztásakor az esetleges magyar szakbefektetőt természetesen előnyben részesí­tjük.

Az új menedzsmentet sajtótájékoztató keretében kí­vánjuk bemutatni.

Bí­zom benne, hogy a változások a Labdarúgó zRt. gyors fejlődését fogják szolgálni, és a csapat öregbí­teni fogja a magyar labdarúgás és a Fradi jó hí­rnevét. Hajrá Fradi!

Kevin McCabe

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
EL-csoportkör 09.30. 21:00 M4 Sport
10.03. 17:00 m4 Sport
10.16. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 10.19. 16:30 M4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ