László Csaba: Minden igényt kielégí­tő körülmények között készülhetünk

Pár perccel 8 óra után a mieink elindultak az ausztriai Leogangba, ahol július 16-ig edzőtáborozással és négy mérkőzéssel készülnek a szezonra.

A mieink a Kitzbühel melletti Leogangban készülnek a szezonra. A mieink a Landhotel Kirchenwirt nevű minden igényt kielégí­tő szállodában laknak. A szállótól 250 méterre található a tréningek helyszí­ne, egy edzőpálya, amely természetesen világí­tással is fel van szerelve és az elkövetkező nyolc napban a mieink rendelkezésére áll.

Az utazó keret névsora:

Kapusok: Szűcs Lajos, Udvarácz Milán, Berki Krisztián
Mezőnyjátékosok: *Bognár Zsolt, Balog Zoltán, Sorin Botis, Takács Ákos, Gyepes Gábor, Kiss György, Szalai Tamás, Sowunmi Thomas, Rósa Dénes, Marek Penksa, Huszti Szabolcs, Lipcsei Péter, Adem Kapic, Somorjai Tamás, Zováth János, Leandro de Almeida, Szkukalek Igor, Károlyi Sándor, Gera Zoltán, Marius Sasu, Nógrádi Árpád.

* Bognár Zsolt térdsérülése miatt vasárnap (2004.07.11.) hazatért az ausztriai edzõtáborból.

Szerdán késő este szóban megállapodott egymással Tepszics Ignác, az FTC sportigazgatója és Zavadszky Gábor a klub korábbi játékosa arról, hogy Zavadszky az elkövetkező szezonban a Ferencváros csapatában folytatja majd pályafutását. A játékos és a klubvezető szóban ugyan mindenben megegyeztek, de a szerződés aláí­rására csak közel egy hét múlva kerül sor, amikor a csapat visszatér az ausztriai edzőtáborozásból. Tepszics Ignác a szerda esti tárgyalások eredményéről a következőket mondta:

– A gyors egyeztetésre azért volt szükség, hogy Zavadszky csütörtökön reggel elutazhasson a csapattal az ausztriai Leogangba. Természetesen, amint visszatér a keret, úgy Gáborral aláí­rjuk a szerződést, és a szokásos keretek között bemutatjuk majd új labdarúgónkat a nyilvánosságnak.

László Csaba: – Minden igényt kielégí­tő körülmények között készülhetünk.

(ftc.hu – 2004.07.08. és 2004.07.09.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
BL-selejtező: 08.09. 20:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső