Lisztes hazatért

Klubunk korábbi kiváló középpályása, Lisztes Krisztián a jövőben játékos-megfigyelőként segí­ti a Ferencvárost

Lisztes Krisztián visszatért a Ferencvárosi Torna Clubhoz. Korábbi kiváló középpályásunk ma í­rta alá szerződését klubunkkal, ennek értelmében a jövőben játékos-megfigyelőként dolgozik majd a zöld-fehér sikerekért.

Lisztessel a jeles alkalomból készí­tettünk interjút. 
– Isten hozott újra, Krisztián. Milyen érzések vannak benned most, hogy ismét a Ferencváros sikeréért dolgozhatsz?
– Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek – kezdte Lisztes a fradi.hu-nak. – Papí­r nélkül is ezer szállal kötődtem a Fradihoz, hiszen a klubhoz való ragaszkodás sosem múlik el, de örülök, hogy gondoltak rám, és játékos-megfigyelőként ismét a Fradiért dolgozhatok.

– Hogyan történt a megkeresés?
– A történet akkor kezdődött, amikor elhatároztam, hogy visszatérek Budapestre, és nem folytatom Szegeden a játékos-pályafutásomat. Ekkor beszéltem Szűcs Misi barátommal, aki mondta, hogy szí­vesen látna futballistaként a Fradi fiókcsapatában, a Soroksárban. Ez meg is valósult, ám a hazatérésem hí­re eljutott Kubatov Gáborhoz is, aki rögtön megkeresett a lehetőséggel.

– Miként kell elképzelni az új munkádat?
– A játékos-megfigyelési rendszer sémáját ifjabb Albert Flórián dolgozta ki. A célunk röviden, hogy minden korosztályból a Fradiba kerüljenek a legjobb játékosok. Meg kell találnunk azokat, akik érdemesek rá, hogy viseljék a Ferencváros mezét.

– Ma is vonzó a fiatalok számára a Fradi?
– A Ferencváros az ország legjobb és legnépszerűbb klubja, í­gy természetesen vonzó. Keller Józsi és Dragóner Attila sokat dolgozik azért, hogy jó körülményeket biztosí­tsanak a fiataloknak, és megfelelő tudású edzők foglalkozzanak a gyerekekkel. Az első csapat teljesí­tménye is meghatározza azt, hogy a kisebbeknek legyen kedvük a Fradiban focizni, és úgy látom, ebből a szempontból is jó irányba haladunk.

– Ez azt jelenti, hogy az élvonalbeli gárdánál végzett munka is szimpatikus a számodra?
– Abszolút. Az MTK elleni mérkőzés után – amelyen ráadásul vereséget szenvedett az együttes – is kihangsúlyoztam, hogy ez a látványos támadójáték és ez a hozzáállás hosszútávon kifizetődő. Öröm, hogy ilyen játékstí­lusú az együttesünk, és akárcsak az én időmben, a Fradi-pálya ismét olyan hely, ahonnan nemigen visznek el pontokat az ellenfelek.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  • Vannak-voltak olyan játékosok, akik annyi áldozatot és sikert hoztak a Klubért,hogy egy ilyen pozició mindenképpen “jár nekik”.
    Lisztes Krisztián is közéjük tartozik!

    Ui.: Ilyen szép gesztus olvasása után mindig elszorul a szí­vem,hogy Drága Simon Tibink már nincs itt velünk-testben,mert Neve és Szelleme soha nem merül feledésnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
08.14.20:00 M4Sport
EL-playoff: 08.18. 18:30, M4 Sport
EL-playoff: 08.25. 21:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső