Lisztes Krisztián: Minden rosszban van valami jó

Csalódott?

  • Hetek óta tudtam, hogy nem számí­tanak rám, í­gy nem ért váratlanul a döntés -mondta Lisztes Krisztián, aki 1993 őszén mutatkozott be az FTC csapatában. Hivatalosan szerdán tudtam meg.

Mire gondolt, amikor meghallotta?

  • Felkészültem rá. Nem könnyű, sőt nagyon nehéz elköszönni a Ferencvárostól, de nincs mit tenni, és normálisan váltunk el egymástól. Minden rosszban van valami jó…

Ebben mi?

  • Hogy nem ért váratlanul a döntés. Amikor visszajöttem, azt mondták, nem rám épül a csapat annyi játéklehetőség jut nekem, amennyi jut, ezt elfogadtam. Azt várták tőlem, az öltözőben segí­tsek abban, hogy jó mentalitású, egységes csapat legyen a Fradi, szerintem mindent megtettem.

Nem is olyan régen azt mondta, még egy évet játszana. Felteszem, a Fradiból búcsúzott volna.

  • Az még megtörténhet, mert lehet, hogy itt a vége… Lassan harminchat éves leszek, elképzelhető, hogy befejezem. Még nem tudom, hogyan tovább, majd eldöntöm, mi lesz a folytatás.

(forrás: Nemzeti Sport, 2012. május 31)

4 hozzászólás a(z) Lisztes Krisztián: Minden rosszban van valami jó bejegyzéshez

  • Ezért hozták vissza nagy dérrel-dúrral egy éve Krisztiánt. Ez megalázó, sőt, elnézést, szemét lépés volt. Ha normális kezekben lenne a csapat és az egyesület, pontosan a Lóránt által felvázolt szerep juthatna neki, amire a képességei alapján maximálisan alkalmas. Amit Zolival művelnek, arra pedig nincs is szó. A szezon legjobbja, a legmegbí­zhatóbb védőnk volt, idestova 10 éve szolgálja a klubot, nem véletlenül neki jutott idén a karszalag. Kimondhatatlanul méltatlan bánásmód vele szemben!

  • Teljes mértékben egyetértek Ildikóval. Egy jó Fradiban lehetett volna Lisztes olyan, mint Illés volt ilyen idősen az MTK-ban. 15-20 percekre becserélve meccseket döntött el. Lisztes az egyetlen a csapatban, aki meg tudja különböztetni a labdát a kockától, a fiatalok előtt meg példakép lehetett volna pályafutásával, játékhoz való hozzáállásával. Labdái még mindig élményszámba mennek. Balog Zoli elküldését meg végképp nem értem, egy 34 éves játékos középhátvédként még nem olyan öreg, ráadásul az én véleményem szerint Bézé nyújtotta a legjobb teljesitményt a mezőnyjátékosok közül ebben a szezonban (bár sajnos nagyon alacsony a mérce). Amelyik poszttal nem volt gond ebben a szezonban az a kapus (amikor Jova Levi védett) és a középhátvéd poszt (Balog, Klein). A Paks ellen lehetett látni milyen a Bézé nélküli védelem. Balog szinte egész szezonban tanárian játszott. Világelsők vagyunk abban, hogy kell szembeköpni legendáinkat. Lipcseinek és Dragónernek még mindig nem volt búcsúmeccse….

  • Ne temesse el senki se Lisztest, a FRADINAK biztosan szüksége lesz rá!

  • Sajnálom, hogy a Fradi vezetősége megválik egy olyan embertől, aki már nagyon sokat tett le az asztalra, és aki beavanzsálta magát a Fradi-legendák körébe. Szerintem, nem ártott volna, ha még egy évig van egy olyan futballistája a Ferencvárosnak, aki már a puszta jelenlétével is segí­tette volna a csapattársakat, és aki a Fradi-szellemiséget közvetí­thette volna nekik mind öltözőn belül, mind öltözőn kí­vül. Minden jót kí­vánok Krisztiánnak, és sohasem felejtjük el!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
09.22.20:00 M4 Sport
09.26. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 09.30. 21:00 M4 Sport
10.03. 17:00 m4 Sport
10.16. 17:00 m4 Sport
EL-csoportkör 10.19. 16:30 M4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ