Logodi László

Logodi László és Puskás Ferenc

Az alacsony termetű, galambősz sportember ismert alakja volt a sportpályáknak. Hivatalosan az FTC közel kétszáz serdülő labdarúgójának intézte az ügyeit, irányí­totta a csapatok programjait. Azonban ő több volt, mint intéző. Őt a kis Fradi futballpalánták „atyjának”, a Fradi fiatalok „családi életét” alakí­tó egyéniségének ismertük. Hetvenéves korában, 1983-ban hunyt el. Emlékét az évről évre megrendezésre kerülő serdülő labdarúgótorna is őrizte.

Nagy Béla

4 hozzászólás a(z) Logodi László bejegyzéshez

  • Az édesapám kereszt apja volt, Laci bácsi! Gyerek koromban sokat voltam a cukrászdában, mert apukám járt hozzá kisegíteni, vagy csak elmentünk hozzá. Kisgyerekként amikor Fradi meccset néztünk, a játékos kijáróban mindig látszott a fehér haja, én meg integettem és kiabáltam, hogy szia!!!!!

  • “Laci Bacsit” ugy ot eves koromban ismertem meg amikor meg a Logodi pekseg uzemelt Kelenvolgyben. Amig ott lakott surun talalkoztem vele es mindig szakitott egy kis idot, hogy a kolyok hulyesegeit meghalgasa es valaszoljon a kerdeseire!! Miutan elkoltozott a Bartok Bela utra csak ritkan a Fradi palyan futottunk ossze. Sok nagy futbalistat ismertem es mindig mindenki a legnagyobb megbecsulessel beszelt Laci Bacsirol, ehez en is csatlakozom, bar ma is lenne sok ilyen Laci Bacsi!!

    • Köszönöm az elismerő szép szavakat ! Drága apósom emlékének adózva!

    • Igy igaz. Én születésem óta kell, hogy ismerjen, mert Nagyapám barátja, kelenvölgyből. Engem 1949-ben vitt az FTC kölyökbe, id. Száger Györgyhöz, és 1956 vetett véget a fradi kapcsolataimnak. Emleke, szeretete bennem van, miként a sok tej, kakaó, és vajaszsemlye íze, amit oly sokszor kerestem. Laci bácsi ! Utódod szívben még nem született !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
11.28.18:00 M4Sport
12.04. 15:30 m4 Sport
EL-csoportkör 12.09. 21:00 M4 Sport
12.12. 16:30 m4 Sport
12.18. 14:45 m4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ