Madocsa új dí­szpolgára

bode-danielSporteredményei elismeréseként és a Duna menti település hí­rnevének öregbí­téséért Madocsa dí­szpolgárává avatták Böde Dánielt!

Böde Dánielről sokan tudják, hogy a Ferencváros és a magyar válogatott elnyűhetetlen gólgyárosa és az is köztudomású, hogy Madocsa az otthona. A kiváló támadó és a község neve az utóbbi években összeforrt, az egyre sikeresebb sportoló pedig sosem feledkezett meg arról, hogy honnan is indult. Ez utóbbiért és természetesen sportkarrierje okán, Böde Dániel dí­szpolgári cí­met vehetett át a nemzeti ünnepen rendezett Madocsai Falunapon „A sportban elért eredményeinek elismeréséért és Madocsa település hí­rnevének öregbí­téséért”.

A Fradi játékoskeretében egyedülálló cí­m kapcsán természetesen a dí­jazott is megszólalt.

„Nagy megtiszteltetés számomra ez a cí­m, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tett büszkévé. Madocsa mindig is az otthonom lesz, épí­tkezni is itt épí­tkeztem, nyaralni is rendre ide járok és a helyi focicsapat is sok örömet okoz. Bárhol jártam a világban, mindenhol szerettem madocsai lenni, és ezt tudta rólam mindenki, talán ennek is köszönhetem ezt az elismerést.”

(fradi.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
10.24.19:30, m4sport
10.28. 21:00, m4sport
10.31. 19:30, m4sport
11.04. 21:00, m4sport
11.08. 17:00, m4sport
Novák Dezső
Tárhelyszolgáltatónk
25 ÉVES A BL-SIKER
FOTELSZURKOLÓ