Matthäus: A Ferencváros Magyarország legnépszerűbb klubja

Lothar Matthäus miután találkozott a játékosokkal honlapunknak is rövid interjút adott.

– Nagyon sokat hallottam már a Ferencvárosról, hiszen a Fradi Magyarország legnépszerűbb klubja. A magyar válogatott eredményessége szempontjából nagyon fontos, hogy tartsam a kapcsolatot a Ferencvárossal.

– Mit mondott a játékosoknak?
– A válogatott kapuja mindenki előtt nyitva áll. Mindenkitől azt várom, hogy a mérkőzéseken és az edzéseken tudása legjavát nyújtsa. A keret névsora nem végleges, aki jól játszik, arra számí­tok. Akkor sem történik tragédia, ha valaki egyszer kimarad, ez még nem jelenti azt, hogy az illetőről lemondtam.

– A korábbi stabil válogatottak közül a 40-es keretből kimaradt Gyepes Gábor és Lipcsei Péter.
– Gyepesről tudom, hogy az egyik legtehetségesebb magyar védő, viszont egy éve nem játszott tétmeccset. Ezért úgy gondoltam, hogy a játékosnak is jobb, ha egyelőre nem hí­vom be, de természetesen folyamatosan figyelem őt és amint visszanyerte a formáját, szí­vesen látom a válogatottban. Lipcsei Péter évekig játszott külföldön, őt jól ismerem, tudom, hogy bármikor számí­thatok rá.

– Hány ferencvárosi játékost visz el a februári ciprusi túrára?
– Erről még korai beszélni. Ha valamennyi klubot meglátogattam és edzésen is láttam valamennyi jelöltemet, utána állí­tom össze az utazó keretet.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.25. 17:00, M4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ