Megalakult az FTC-Kordax Kft

TFU_19940806_FU_001 - 0001-2Két nappal a labdarúgó Magyar Kupa elnyerése után újabb sikert ért el a Ferencváros együttese. Ezúttal nem a pályán, hanem a tárgyalóasztal mellett, ugyanis létrehozták az FTC-Kordax Kft.-t. A csepeli labdarúgók fő támogatója a Fradit a jövőben nem szponzorként segí­ti, az 50-50 százalékos tulajdoni hányaddal létrehozott kft. operatí­v munkát végez, a futballszakosztály hátországát erősí­ti. A korlátolt felelősségű társaság rendelkezik valamennyi kereskedelmi joggal, í­gy a játékosok adásvételével, a reklámfelületek értékesí­tésével is.

Mindezt pénteken, a Thermal Hotel Aquincumban rendezett sajtótájékoztatón jelentették be.

A napi ügymenet irányí­tására hat tagú bizottságot hoztak létre, ennek tagjai: Kelemen Iván, a Kordax elnök-vezérigazgatója, Furulyás János, a labdarúgó szakosztály elnöke, Albert Flórián alelnök, Nagy László, a Kordax gazdasági igazgatója, Havasi Mihály, az FTC egyesületi titkára, illetve a klubvezetés részéről dr. Szí­vós István ügyvezető elnök és Deák László elnökhelyettes váltják egymást. A szerződést meghatározatlan időre kötötték, első eredményként máris elkönyvelhető, hogy a labdarúgók minden járandóságukat megkapták.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Novák Dezső
OLDALAK
01.26. 19:00 m4 Sport
FOTELSZURKOLÓ