Megérkezett a csapat Törökországba

Megérkezett a Ferencváros a törökországi edzőtáborozás szí­nhelyére, a repülőút után busszal indul az együttes Belekbe, í­rja a Fradi hivatalos Facebook-oldala. Mint ismert, az elkövetkező héten (01.21. – 01.28.) három edzőmérkőzést is játszunk majd.

Csapatunk kora reggel Bécs és a schwechati reptér felé vette az irányt, ahonnan közel két és fél órás zökkenőmentes repülőút után megérkeztünk Antalyába. Az egy órás időeltolódás és az eső sem szeghette kedvét a csapatnak, akik ismét buszra szálltak, hogy eljussanak a beleki Atlantis Golf & Resorts Hotelbe, amely mától 8 napon keresztül ad majd otthont a fiúknak. A közös vacsora és rövid eligazí­tás után a pihenésé lett a főszerep, hogy holnaptól újult erővel vághassanak neki a munkának, felkészülésnek.

A Törökországban készülő 25 fős keret:

Józsi György, Pölöskey Péter, Balog Zoltán, Rósa Dénes, Fülöp Noel, Grúz Tamás, Zsivoczky Norbert, Lisztes Krisztián, Junior, Somalia, Liban Abdi, Hector Gabriel Morales, Aleksandar Jovanovic, Oláh Lóránt, Martin Klein, Mark Otten, Batik Bence, Gárdos András, Jova Levente, Busai Attila, Gyenes Dávid, Kunsági Roland, Vattai Balázs, Varga Bence, Pölöskei II. Péter

További képek …

(A Ferencváros hivatalos oldala alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ