2010.IX.25. NB II., Szigetszentmiklós – Ferencváros II.: 1-0

NB II-es csapatunk 1-0-ra kikapott Szigetszentmiklóson a Nyugati csoport 7. fordulójában. A győztes gólt egykori támadónk, Tóth Mihály szerezte a 81. percben. A mieink főleg a második félidőben voltak aktí­vabbak, de ez kevés volt a pontszerzéshez. A hazaiaknál hét ex-ferencvárosi játékos is a keretbe került. 

* * *

Szerdán NB II-es csapatunk 5-2-re legyőzte a Puskás Akadémia U19-es együttesét. Az edzőmeccsen főleg azok a játékosaink szerepeltek, akik a bajnoki találkozókon keveset játszanak.

– Szeretnék ezeknek a játékosoknak minden szerdán játéklehetőséget biztosí­tani, hogy őket is láthassam meccsszituációban – mondta Lipcsei Péter.

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

Várhidi Péter: – Kiemelten készülünk a találkozóra, ez nem is lehet kérdéses, hiszen nagy múltú ellenfelet fogadunk, ráadásul javí­tanunk is kell. Ez az a mérkőzés, ami előtt nem kell motiválni senkit, hiszen a Ferencváros ellen lépünk pályára, í­gy ez mindenkinek ad némi pluszt. Ilyenkor mindenkiben kettős bizonyí­tási vágynak kell lennie. Vannak dolgok, amiken nem tudunk változtatni, például a csatársorban nincs nagy variációs lehetőségünk. Frissek leszünk a meccsen, és azt várom, hogy a játékosaim merjenek vállalkozni. Próbálkozzanak egyéni megoldásokkal, cselekkel, lövésekkel, ezt mindenképpen erőltetem, és bizakodom. Mindig nagy várakozással tekint az ember az elé, amikor egy volt futballista megkezdi az edzői pályafutását. Lipcsei Péter meghatározó alakja volt a magyar labdarúgásnak, s biztos vagyok benne, hogy a csapata olyan felfogásban futballozik majd, mint korábban ő maga. Vagyis küzdenek, hajtanak majd, zártan futballoznak, miközben a kreativitásra is figyelnek majd. Sok sikert kí­vánok neki az edzői pályán, de szombaton azért még én szeretnék nyerni.

Lipcsei Péter: – Egy győzelemmel sokat léphetünk fel, egy vereséggel azonban nehéz helyzetbe kerülhetünk. Furcsa mérkőzés lesz, hiszen Szigetszentmiklóson nagyon sok volt Fradi-játékos szerepel, elég, ha csak Csepregit, Tóth Misit, Somorjait vagy Rédeit emlí­tem. Szamosi és Pintér Zoltán személyében pedig tapasztalt NB I-es játéksokkal is rendelkeznek. Bí­zom a csapatomban, ha megfelelően koncentrálunk, nem lehet gond, a Győr ellen is voltak lehetőségeink, egy figyelmetlenség miatt mégis kikaptunk. Most nem szeretnénk hasonló hibába esni.

A mérkőzés:

Szigetszentmiklós – Ferencváros II.: 1-0 (0-0)
Szigetszentmiklós, 500 néző, vezette: Böcskei (Péter, Hofbauer)

Szigetszentmiklós: Balikó – Koszó, Szamosszegi, Rédei, Szamosi, Somorjai (Csurka 69.), Csepregi, Pintér, Majoros, Tóth M. (Király 89.), Mojzer (Kozma 80.)
kispad: Szabó K., Zsömlye, Pálvölgyi
edző: Várhidi Péter

Ferencváros: Haber – Fülöp N., Vattai, Antal (Veron 58.), Sváb – Peszmeg, Gárdos, Vass (Marton 84.), Tóth A. – Bölcsföldi, Danquah (Morales 46.)
kispad: Hermány, Papp M., Bogáti, Nyilasi B.
edző: Lipcsei Péter

Gól: Tóth M. (81.)
Sárga lap: Szabó K. (32.), Majoros (32.), Szamosszegi (78.), Szamosi (88.) illetve Peszmeg (58.), Haber (60.)

Gárdos próbálkozik

Gárdos próbálkozik

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Várhidi Péter: – Úgy érzem az egy gólos győzelmünk megérdemelt, de egy erős Fradit ismertem ma meg, s persze sok sikert kí­vánok Lipcsei Péternek, továbbra is.

Lipcsei Péter: – Egész héten arra készültünk, hogy Tóth Misi érkezik majd a rövidre. Mindezek ellenére pontosan í­gy kaptuk a gólt. Nagyon bosszant a bekapott gól, rettentően dühös vagyok. Ennél többet nem is kí­vánok első felindultságban mondani.

Bölcsföldi Viktor: – Sajnos én nem érzem úgy, hogy jól ment volna a játék. Elkerülhető gólt kaptunk, olyat amire felkészültünk. Két egyenlő képességű csapat játszott ma, az ikszet minimum megérdemeltük volna.

(A Ferencváros és a Szigetszentmiklós hivatalos honlapja, az nso.hu, az üllői129.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
10.02. 16:30 m4 Sport
EL-csoportkör 10.06. 18:45 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
10.09. 18:00 M4 Sport
EL-csoportkör 10.13. 21:00 M4 Sport
Novák Dezső
EL-csoportkör 10.27. 21:00 M4 Sport
EL-csoportkör 11.03. 18:45 M4 Sport