Pályaavatás

Varga Zoltán

Mától Varga Zoltán Sportpályának hí­vják a korábbi Kövér Lajos utcai Sporttelepet.


Ünnepélyes keretek között átkeresztelték az egykori Kövér Lajos utcai Sporttelepet Varga Zoltán Sportpályára. Nem véletlen, hogy a Ferencvárosi Torna Club korábbi kiváló képességű zsenijéről, Varga Zoltánról nevezték el a sporttelepet, hiszen 2010. április 9-én ezen a pályán, játék közben vesztette életét.

Az ünnepségen felszólalt Rozgonyi Zoltán, Zugló alpolgármestere, Bácskai János, Ferencváros polgármestere, Gelei József, az Olimpiai Bajnokok Klubjának tagja, Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója, valamint Takács Tibor, a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesület elnöke.

A felszólalók egy emberként elismerték Varga Zoltán világklasszisát, és reményüket fejezték ki, hogy az átnevezést követően mindenki számára megtiszteltetés lesz az olimpiai bajnokról elnevezett pályán futballozni.

A beszédeket követően leleplezték a sporttelep új tábláját, majd a résztvevők megkoszorúzták Varga Zoltán márvány emlékhelyét.

További képek …

(fradi.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
EL-playoff: 08.18. 18:30, M4 Sport
EL-playoff: 08.25. 21:00, M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső