Rákosi Gyula és Novák Dezső: “MI FERENCVÁROSIAK VAGYUNK”

TFK_PtKk_1974-1_RGy-ND - 0001

Egyesületünk jubileumi évében e kiadvány útján is sportbaráti szeretettel köszöntőm a kedves olvasót.

Az elmúlt időszakban a „Bajnokságról bajnokságra” és a „Jubileumi év előtt” című propaganda kiadványaink jelentek meg. A jövőben a „Pártolótagok kiskönyvtára” néven — terveink szerint — ingyenes kiadvánnyal szeretnénk kellemes perceket szerezni az egyesületet támogató sportbarátainknak. A sorozat példányait csak az egyesület pártolótagjai részére készítjük, és csak az FTC tagszervező irodájában kaphatók.

Az 1974. évi terveink között szerepel az FTC labdarúgóinak nemzetközi szereplését bemutató kiadvány. A továbbiakban a kézilabdázók és jégkorongozók eddigi eredményeivel, e szakosztályok életével is foglalkozni kívánunk a sorozat keretében.

Az adott lehetőségekhez mérten szeretnénk az egyesület múltjából és jelenéből ízelítőt adni, hogy pártolótagjaink kellő tájékozottságát ezzel is elősegítsük.

Sorozatunkat a közelmúltban visszavonult két kiváló labdarúgónk méltatásával kezdjük. A sportpályafutásukból kiragadott emlékekkel, az események felelevenítésével remélhetőleg mindannyiuknak kellemes szórakozást nyújtunk.

Befejezésül szeretném megkérni önöket, hogy minél nagyobb számban látogassák rendezvényeinket, s sportszerű buzdításukkal segítsék sportolóinkat a jobb eredmények eléréséhez.

HARÓT JÁNOS ügyv. elnök

Pártolótagok kiskönyvtára 1974/1

Írta és összeállította: Nagy Béla

pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: MK 09.22. 15:00 SZVSE-FTC (TV: M4)
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
FACEBOOK:
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
HOST