Rákosi Gyula és Novák Dezső: “MI FERENCVÁROSIAK VAGYUNK”

TFK_PtKk_1974-1_RGy-ND - 0001

Egyesületünk jubileumi évében e kiadvány útján is sportbaráti szeretettel köszöntőm a kedves olvasót.

Az elmúlt időszakban a „Bajnokságról bajnokságra” és a „Jubileumi év előtt” cí­mű propaganda kiadványaink jelentek meg. A jövőben a „Pártolótagok kiskönyvtára” néven — terveink szerint — ingyenes kiadvánnyal szeretnénk kellemes perceket szerezni az egyesületet támogató sportbarátainknak. A sorozat példányait csak az egyesület pártolótagjai részére készí­tjük, és csak az FTC tagszervező irodájában kaphatók.

Az 1974. évi terveink között szerepel az FTC labdarúgóinak nemzetközi szereplését bemutató kiadvány. A továbbiakban a kézilabdázók és jégkorongozók eddigi eredményeivel, e szakosztályok életével is foglalkozni kí­vánunk a sorozat keretében.

Az adott lehetőségekhez mérten szeretnénk az egyesület múltjából és jelenéből í­zelí­tőt adni, hogy pártolótagjaink kellő tájékozottságát ezzel is elősegí­tsük.

Sorozatunkat a közelmúltban visszavonult két kiváló labdarúgónk méltatásával kezdjük. A sportpályafutásukból kiragadott emlékekkel, az események felelevení­tésével remélhetőleg mindannyiuknak kellemes szórakozást nyújtunk.

Befejezésül szeretném megkérni önöket, hogy minél nagyobb számban látogassák rendezvényeinket, s sportszerű buzdí­tásukkal segí­tsék sportolóinkat a jobb eredmények eléréséhez.

HARÓT JÁNOS ügyv. elnök

Pártolótagok kiskönyvtára 1974/1

írta és összeállí­totta: Nagy Béla

pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
11.28.18:00 M4Sport
12.04. 15:30 m4 Sport
EL-csoportkör 12.09. 21:00 M4 Sport
12.12. 16:30 m4 Sport
12.18. 14:45 m4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ