Varga Zoli igazsága

2 hozzászólás a(z) Varga Zoli igazsága bejegyzéshez

  • Mivel egy iskolába jártunk Zolival (Kölcsei gimnázium) közelröl láttam nap mint, hogy mennyire a focinak él.Mindenki fehér trikóban és kék nadrágban tornázott és csak egy fiún volt zöld fehér mez.Ő focival jött ment az iskolában is.Ha összehasonlí­tanánk a mai játékosok edzésmennyiségét Varga Zoltán akkori teljesí­tményével, még most is Ő vezetne magasan. Minden mozdulatot százezerszer képes volt megcsinálni. Én a mai napig nagy rajongója vagyok, Őt tartom a valaha volt játékosok legnagyobbikának. Azt az élményt amit adott nekem soha el nem felejtem. De arra azért mindenkinek felhí­vnám a figyelmét, hogy az újságí­rók miatt Zolirol sohasem jelenik meg a valóság, az hogy mit is gondol bizonyos dolgokrol valójában. Példa erre a két fiatal kritikája Komané és Némethé. És tökélletesen egyetértek vele, mert a lényeg ebben a sikerben a csapatjátékban volt. Sokkal jobb volt a csapatjáték mint a két fiatalember teljesí­tménye. Zolit én mindig úgy hallgatom, mint az ember a legjobb barátját, sokmindent másképp gondolok mint Ő, de elfogadom a véleményét, sőt ha kell még azonosulok is vele, mert Ő ezt megérdemli. Én elfogadom Őt olyannak amilyen és ha kell mindig mellé állok, még akkor is ha valamiben nem lesz igaza. Remélem a Fradival kapcsolatban téved! Hajrá Fradi!

  • éppen itt volt az ideje, hogy valaki tiszta vizet öntsön a pohárba. a riport, a kiegészitések, mind mind a valóságról szólnak. többször átolvastam, egy-két aprósággal nem értek egyet, de ettől még nagyon igazak a mondatok. szerintem Koman egyre jobb, abban a fiúban tényleg van anyag. ezen túl meg bármilyen csapatok is vettek részt a vébén, egy ott megszerzett harmadik hely azért jelent valamit.
    jó lenne ha Varga Zoli máskor is elmondaná a véleményét, mert érdemes rá figyelni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső