Végső búcsú

rudas-ferenc-gász

Több százan kí­sérték végső útján Rudas Ferencet, a Ferencváros legendáját, akit szerda délben az Új köztemetőben helyeztek végső nyugalomra.

2016. február 11-én, 94 éves korában elhunyt a Ferencváros és a magyar labdarúgás legendás játékosa, Rudas Ferenc. Az ikonikus hátvéd 16 éven keresztül futballozott a Fradiban, a legnehezebb időszakokban is kitartott klubunk mellett. Örökös bajnokunk 1954-ben a labdarúgástól visszavonult, a Fraditól azonban soha, hiszen az FTC Baráti Kör elnökeként élete végéig ápolta klubunk hagyományait.

NS-20160225-03A II. Világháború utáni első magyar válogatott gól szerzőjét szerdán helyezték végső nyugalomra a kőbányai Új köztemetőben. Rudas Ferenc temetésére több százan érkeztek családtagok, barátok, ferencvárosi érzelműek, egykori sporttársak, sportvezetők és ma is aktí­v sportolók. A Kiss-Rigó László püspök vezette ceremónián szenvedélyesen búcsúzott el barátjától Springer Miklós az FTC alapí­tójának unokája és a klub elnökségi tagja, illetve megemlékezett az elhunytról Sipos Jenő az MLSZ kommunikációs igazgatója a szövetség képviseletében.

Rudas Ferenc a Ferencváros legendája és örökös bajnoka, emlékét örökké megőrizzük.

(fradi.hu)

Springer Miklós búcsúbeszéde

Rudas-Ferenchez

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  • hát … elment a valaha élt egyik legnagyobb fradista … nem is tudom, mi lesz még, mert jó játékosaink még lehetnek, de legendáink már alig-alig lesznek … ez a világ másfelé megy … 😥 😥 😥

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
10.31. 19:30, m4sport